Divendres, 9 desembre, 2022
IniciEsportsSara Bonillo inaugura la temporada del CXSueca imposant-se en la Vila Joiosa...

Sara Bonillo inaugura la temporada del CXSueca imposant-se en la Vila Joiosa el III Gran Premi Felipe Orts

La suecana Sara Bonillo va estrenar la nova temporada de ciclocròs alçant els braços en el III Gran Premi Felipe Orts, la prova inaugural de la Copa Valenciana que es va disputar el dissabte en la platja del Torres de la Vila Joiosa.

Sara Bonillo, en La Vila Joiosa.

La líder del nou equip de ciclocròs CXSueca va manar en la màniga femenina de principi a fi sobre un circuit sec amb trams que discorrien fins i tot sobre la sorra de la platja. Bonillo, que enguany afronta la seua tercera temporada en la categoria sub23 de la qual va ser campiona d’Espanya en 2021, va travessar la línia de meta amb 57 segons de marge sobre la segona classificada, la sub23 Lídia Llácer (Triasport) i dos minuts sobre la tercera corredora, Vania Rico (Fundació Teika – Ale).

La victòria a La Vila Joiosa li reporta a Sara Bonillo els primers punts per al Rànquing Nacional de la RFEC, així com el lideratge en la Copa Valenciana de ciclocròs. “Estic contenta per la victòria però, sobretot, per les sensacions que vaig tenir durant la prova. Això és només el principi i hem de continuar treballant per a complir amb els objectius que ens hem marcat esta temporada”, reconeix la vigent campiona de la Comunitat Valenciana.

D’altra banda, el CXSueca va estar també representat a La Vila Joiosa pels seus ciclistes júniors Martí Bravo i Anna Quintero. Tots dos van estar barallant pel podi i van quedar prop d’aconseguir-lo. Bravo va ser cinqué en la seua màniga, mentre que Quintero va finalitzar quarta.

Este pròxim cap de setmana, Sara Bonillo i el CXSueca seran presents en les dos proves que es disputen a Astúries. Gijón acollirà el dissabte el Trofeu Las Mestas, mentre que el diumenge alçarà el teló a la Copa d’Espanya 2022 amb el XII Trofeu Villa de Gijón.

spot_img

Més llegits