Dimarts, 4 octubre, 2022
IniciSUECADimas Vázquez tornarà a ser el candidat socialista en les pròximes eleccions...

Dimas Vázquez tornarà a ser el candidat socialista en les pròximes eleccions municipals

“Soc persona d’acceptar reptes i compromisos per a després complir-los”

L’actual alcalde de sueca, Dimas Vázquez, serà el candidat del PSPV-PSOE a Sueca en les pròximes eleccions municipals de maig de 2023. El seu partit ho ha fet públic mitjançant un comunicat en el qual Dimas Vázquez indica que “necessitaria altres quatre anys més per a poder desenvolupar els projectes que Sueca precisa per a millorar i avançar. Les danes, el Gloria, la pandèmia, la guerra d’Ucraïna, la inflació… han estat circumstàncies excepcionals que han provocat que alguns projectes no estiguen encara acabats i, uns altres, no s’hagen pogut iniciar“.

Dimas Vázquez és el primer candidat a les pròximes eleccions que dona el pas de fer públic la seua intenció de convertir-se en primera autoritat local a partir de juny de 2023. Cap altre partit ha fet públic al seu candidat o candidata a poc més de huit mesos per a que la població haja d’acudir a les urnes.

L’actual primer edil assegura que es presenta “amb la il·lusió de poder continuar millorant la meua ciutat, sense cap afany de protagonisme i amb el suport tan necessari de la meua família i el suport unànime de l’executiva local del meu partit, he formalitzat orgànicament, la meua candidatura a la reelecció com a alcalde per a les eleccions de 2023”.

Experiència

Dimas Vázquez acumula diverses candidatures d’experiència amb responsabilitats a l’Ajuntament de Sueca, fet que li ha suposat clau, “al costat dels ànims percebuts al carrer perquè fes un pas endavant”. Tot açò ha ocasionat, segons indica, “que la meua motivació per continuar treballant per Sueca augmente de manera exponencial i m’empenye a tornar a presentar-me com a candidat pel meu partit a les urnes del mes de maig pròxim”.

Pel que fa als aspectes que portarà al seu programa, “treball, gestió, coordinació, progrés… seran els pilars fonamentals en els quals donar suport a la meua reelecció institucional. I tot, perquè soc persona d’acceptar reptes i compromisos per a després complir-los. Encara que a vegades, també, des de la dificultat, intent amb tot el meu esforç obtenir el resultat marcat; com així ha estat durant esta més que complicada legislatura, de la mà dels companys del meu grup municipal i de tots els regidors que van acceptar en el seu moment responsabilitats, per a sumar tots per un projecte comú denominat Sueca”.

Dimas Vázquez conclou el comunicat avançant que continuarà “amb la serenitat d’intentar fer les coses tan bé com siga possible, des del nostre Ajuntament, continue treballant per a millorar la qualitat de vida dels meus veïns i veïnes”.

Més llegits