Dimarts, 4 octubre, 2022
IniciSUECAReciclar té premi

Reciclar té premi

Sueca entrega els dos mini iglús sortejats en la campanya Moviment Banderes Verdes de Ecovidrio

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Medi Ambient, va entregar els dos mini iglús sortejats este estiu, aportats per Ecovidrio, i que reprodueixen a escala els de recollida selectiva. Esta acció s’emmarcava en la campanya denominada Moviment Banderes Verdes, organitzada per Ecovidrio amb la col·laboració de l’Ajuntament i dels bars i restaurants participants.

Les dos persones afortunades van ser María Violeta Lesenciuc i Lolín Aznar García, les quals van recollir el seu premi de mans de l’alcalde, Dimas Vázquez, i la regidora de l’àrea, Carmen Pérez. Tots dos les van felicitar i van agrair la importantíssima col·laboració per part de la ciutadania per a aconseguir estes xifres de reciclatge en el municipi. 

El reciclatge d’envasos de vidre és fonamental per a la lluita contra el canvi climàtic i l’acceleració d’un model d’economia circular. Gràcies al moviment Banderes Verdes es van recollir, en 2021, 31.045 tones d’envasos de vidre en les 127 localitats costaneres participants, entre elles Sueca. Esta recollida selectiva va aconseguir evitar l’emissió de 17.700 tones de CO₂ i l’extracció de 36.770 tones de matèries primeres, estalviant 21.885 MWh d’energia.

Més llegits