Dimarts, 4 octubre, 2022
IniciSUECAEls joves cuiners de la Falla Verge de Sales guanyen la segona...

Els joves cuiners de la Falla Verge de Sales guanyen la segona edició de concurs Firarròs Jove

El Passeig de l’Estació va acollir el passat 10 de setembre la segona edició del concurs de paelles per a joves cuiners Firarròs Jove, una iniciativa que va nàixer en 2019, per part de la Regidoria de Turisme, amb l’objectiu de brindar una oportunitat de mostrar el seu talent a la joventut de la localitat. Després de dos anys d’interrupció per la pandemia, este matí ha pogut celebrar-se de nou el certamen que ha comptat, com en la seua primera edició, amb un gran èxit de participació, principalment del sector faller de la ciutat.

Verge de Sales.
Ronda del País Valencià.

A les comissions Ronda del País Valencià, Bernat Aliño, El Mercat, El Portal, Verge de Sales, Plaça Cervantes, Che Collons, Avinguda d’Espanya, El Perelló Tro i Flama, i les Falleres Majors Infantils de Sueca, Algemesí, Xàtiva i Torrent, es va unir també la participació del col·legi Unió Cristiana. Finalment, les paelles premiades van ser les cuinades per les Falles Verge de Sales, que es va emportar el primer; Ronda del País Valencià, el segon; i El Portal, el tercer.

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; la regidora de Turisme, Manoli Egea; la Festera Major de Sueca, Alicia Falcó; i la Fallera Major Infantil de Sueca, Aitana Adsuar; van ser els encarregats d’entregar els premis, així com un diploma a cada participant.

El concurs per a joves cuiners s’emmarca dins de la fira gastronòmica Firarròs que, durant el cap de setmana, va oferir als seus visitants una gran varietat d’arrossos, embotits artesanals i dolços tradicionals de la nostra ciutat.

El Portal.

Més llegits