Dimarts, 4 octubre, 2022
IniciSUECAMúsica i entreteniment durant més de dos setmanes a Sueca

Música i entreteniment durant més de dos setmanes a Sueca

Un dels actes destacats de les últimes dos setmanes de festes locals va ser el Gaming Day organitzat per LZR el dia 6 de setembre on més de 400 participants, entre grans i menuts, gaudiren dels torneigs FIFA’22 i Beat Saber (Realitat Virtual) en una jornada plena d’activitats gratuïtes relacionades amb món dels videojocs i jocs amb tecnologia d’última generació al Casal Jove.

També tingué una notable assistència de públic la tradicional Nit Suecana celebrada a la Plaça Jaume I. Organitzada per l’Associació Amics de la Música amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca, molts foren els artistes locals que pujaren a l’escenari la nit de dimecres 7 de setembre per a deixar constància del seu amor per la música.

Chimo Bayo.

Abans, el mateix dimecres, es va procedir a la proclamació de la Començadoreta, la xiqueta Virginia Lorenzo Falcó i a continuació, van tindre lloc les solemnes vespres, la Santa Missa i la Salve a la Mare de Déu amb la participació del Cor de la Unió Musical.

Un encontre especial, ja que el poble de Sueca va poder tornar a entrar en l’Església de la Patrona amb la nova cúpula coronant el temple. En acabar la missa va tindre lloc la Ronda a la Verge en la mateixa plaça del Convent, a càrrec de l’Escola de Danses de la Ribera.

Per altre costat, les falles de Sueca van celebrar el seu ja habitual Mig Any Faller amb el Falles Fest, un passacarrer amb xarangues amb discomòbil i orquestra com a fi de festa.

Durant l’últim cap de setmana hi van haver més esdeveniments dins del programa oficial de Festes Majors. La nit de divendres 9, a les 23 h, va tindre lloc la primera edició del festival Espiga Remember amb les actuacions de Corona, Chimo Bayo, Just Luis, Paul Droid, Clubblanders, Eva Marti, Marian Dacal, Dani Moreno, Miguel Serna i Sylvan Style, al recinte de concerts.

El dissabte 10, a les 23 hores, es va dur a terme la 20a edició del Festival Piromusical a càrrec de la pirotècnia Ricardo Caballer. 20 anys, 20 cançons ompliren de ritme i color el cel de Sueca des de l’Estadi Municipal Antoni Puchades. 

A les 23.45 hores, a la plaça de l’Ajuntament, es va poder vore l’espectacle ‘Geriatrik, con canas y a lo loco’, un musical que va conduir per les diferents emocions que experimenta una colla d’artistes jubilats. I a la mateixa hora, es va fer el concert Dancing Queen, un tribut al conegut grup suec ABBA. Va ser a l’avinguda de l’Albufera. 
La nit de dissabte va concloure amb la Festa ràdio Hit FM i la participació del DJ Jose AM, a l’avinguda de l’Albufera. 

Més llegits