Dimarts, 4 octubre, 2022
IniciSUECASueca venera al Santíssim Crist de l’Hospitalet i a la Mare de...

Sueca venera al Santíssim Crist de l’Hospitalet i a la Mare de Déu de Sales

Els actes religiosos han tret a centenars de persones als carrers de Sueca durant l’última setmana. Diumenge 4 de setembre de vesprada, Festivitat del Santíssim Crist de l’Hospitalet, va tindre lloc la processó en el seu honor pels carrers de costum amb l’acompanyament de la Societat Ateneu Musical i disparada de focs artificials com a fi de festa. 

El dijous 8 de setembre va ser el dia de la festivitat de la Mare de Déu de Sales. Pel matí va haver una despertada amb tabal i dolçaina pels carrers de costum a càrrec de Tabalaina. Més tard, a va tindre lloc la solemne missa concelebrada a l’església de la Mare de Déu de Sales amb l’assistència de la Començadoreta i les Llauradoretes de la Mare de Déu, la corporació municipal, la Festera Major i la Cort d’Honor, la Junta de la Reial Associació i amb la participació del Cor Echo Vocis. 

Ja a la vesprada va tindre lloc la solemne processó de la Mare de Déu de Sales pels carrers de costum, acompanyada per la Societat Unió Musical de Sueca. En finalitzar la processó, es va disparar un castell de focs d’artifici.

Més llegits