Dimarts, 4 octubre, 2022
IniciEsportsEl suecà Toni Montón destaca amb uns Barcelona Dragons que jugaran els...

El suecà Toni Montón destaca amb uns Barcelona Dragons que jugaran els play-offs

El jugador s’encarrega de la formació de xiquets i xiquetes sub-13 i sub-15 del Sueca Ricers en la modalitat de Flag Football

El suecà Toni Montón va aconseguir amb els Barcelona Dragons el lideratge de la Conferència Sud i la seua classificació matemàtica per als play-offs de la Lliga Europea de Futbol Americà (ELF).

El jugador de Sueca, iniciat a les files del Club Sueca Ricers, i que en l’actualitat forma part dels Barcelona Dragons, va tindre una actuació molt destacada durant tota la temporada regular, aconseguint anotar dos touchdowns a l’encontre davant dels Suttgart Surge, que van contribuir a la important victòria del seu equip, i la classificació matemàtica per als play-offs que els permetrà continuar en la lluita pel títol com a líder de la Conferència Sud.

Toni Montón, a més de jugador del Dragons és un dels entrenadors de l’equip de Sueca, encarregant-se especialment de la formació de xiquets i xiquetes dels equips sub-13 i sub-15 del club de la Ribera Baixa.

Estos practiquen una modalitat del futbol americà sense contacte anomenada Flag Football, que poden practicar xiquets i xiquetes de totes les edats sense perill.

Alguns d’estos xiquets i xiquetes de les categories inferiors no han volgut perdre l’oportunitat i han pogut gaudir dels triomfs i de les espectaculars jugades del seu entrenador amb els Dragons, viatjant a alguns dels enfrontaments disputats a l’Estadi Municipal de Reus durant la temporada regular.

El Club de futbol americà Sueca Ricers iniciarà a la nova temporada 2022-2023 amb unes jornades de portes obertes per a donar a conéixer este espectacular esport, tant en la seua modalitat amb contacte com sense contacte.

Les jornades de portes obertes es duran a terme a l’Estadi Municipal Antoni Puchades, el dimarts 13, dijous 15 i divendres 16 de setembre per a jugadors i jugadores de totes les edats, i en especial per a xiquets i xiquetes de les categories inferiors sub-13, sub-15 i sub-18.

Més llegits