Dilluns, 8 agost, 2022
IniciSUECAL’Ajuntament contracta 11 persones més gràcies a una nova fase del Pla...

L’Ajuntament contracta 11 persones més gràcies a una nova fase del Pla d’Ocupació Municipal

La duració dels contractes serà de cinc mesos i 14 dies i ha suposat una inversió municipal total de 147.194,94 euros

L’Ajuntament continua ampliant la seua plantilla temporal de personal. Esta última setmana s’han incorporat al seu lloc de treball les 11 persones beneficiàries d’una nova fase del Pla d’Ocupació Municipal, subvencionat íntegrament amb fons propis i desenvolupat per la Regidoria responsable de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL).

L’aportació municipal ascendeix a 147.194,94 euros, i els llocs de treball que es cobriran són: un tècnic de Benestar Animal, un enginyer de Projectes, dos oficials pintors, dos oficials d’obra, un peó d’obra i quatre peons jardiners.

La duració dels contractes serà de 5 mesos i 14 dies. “Amb esta fase conclourà el Pla Municipal d’Ocupació corresponent a 2022, i ens trobem ja treballant en el del pròxim any, ja que es tracta d’un Pla que tindrà una vigència de tres anys. Per a això, estem destinant 400.000 euros cada any a fi de dur a terme estos plans municipals, que es divideixen en diverses fases depenent de les necessitats de la ciutat, a l’hora de cobrir o reforçar els diferents departaments de l’Ajuntament”, va explicar la regidora responsable d’ADL, Carmen Pérez, qui va assenyalar que, gràcies a estos Plans i a uns altres que han comptat també amb importants aportacions municipals i subvencions, tant del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) com del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), s’ha pogut contractar un gran nombre de persones desocupades de la població, majors i menors de 30 anys, durant l’últim any.

La regidora d’ADL, Carmen Pérez, i l’alcaldessa en funcions, Manoli Egea, van ser les encarregades de donar la benvinguda a les 11 persones beneficiàries del Pla d’Ocupació Municipal. “Des del mes de març passat, s’han pogut contractar més de 85 persones desocupades del municipi a través dels diferents plans d’ocupació posats en marxa, entre ells, el programa subvencionat íntegrament amb fons municipals ‘Sueca et beca’, del qual s’estan beneficiant 20 joves estudiants del municipi durant este estiu. Així mateix, fins el mes vinent d’octubre, tenim en marxa els programes EMPUJU i EXPLUS, i esta setmana donem la benvinguda a 11 persones més gràcies a l’última fase del Pla d’Ocupació Municipal 2022”, va explicar l’alcaldessa en funcions, Manoli Egea.

Programa EXPLUS

L’Ajuntament de Sueca, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, ha posat en marxa el programa EXPLUS 2022, subvencionat majoritàriament per LABORA, per un import de 148.504,89 € i amb una aportació municipal de 61.847,51 euros, sent un total de 210.352,40 euros. Es contractarà 8 persones, amb una duració de contracte de 12 mesos i els llocs de treball oferits són: 1 oficial electricista, 2 conserges, 1 tècnic de riscos laborals, 1 tècnic de turisme, 1 tècnic de residus, 1 arquitecte tècnic i 1 xòfer.

Més llegits