Dilluns, 8 agost, 2022
IniciEsportsRaül Matoses abandona la banqueta del Club Bàsquet Sueca

Raül Matoses abandona la banqueta del Club Bàsquet Sueca

El Club Bàsquet Sueca Fustes Bonet encara una nova temporada a la Lliga EBA amb un nou inconvenient després que esta setmana qui fora durant els últims cinc anys el màxim responsable tècnic de l’equip, Raül Matoses, decidira deixar la banqueta per tal de centrar-se en altres menesters.

L’exentrenador Raül Matoses.

L’exentrenador va anunciar la seua renúncia per a “dedicar més temps a la família i donar un nou impuls a la formació i creixement de les nostres jugadores i jugadors, del nostre equip tècnic i de la resta de personal del nostre club. Objectius il·lusionants que portarà endavant des de la direcció tècnica de la nostra entitat”, segons afirmaren fonts del Club Bàsquet Sueca.

L’entitat va fer públic el seu agraïment a Raül Matoses per “la seua dedicació en estos darrers anys en el creixement esportiu de la nostra entitat, tant esportivament com socialment. Sobretot en els darrers cinc anys, on ens ha fet il·lusionar amb els diferents ascensos a la 1a divisió Nacional i a la lliga EBA, un fet històric del nostre club”, indicaren.

“Sabem que és un nou repte que, com ha fet al llarg de la seua excel·lent trajectòria com a jugador i com a entrenador, el viurà amb molta intensitat i serà capaç de transmetre la passió i dedicació al nostre esport”, van expressar abans de desitjar-li “molta sort!”.

Calendari EBA

Este important canvi es coneix quasi al mateix temps que s’ha fet públic el calendari EBA 2022-2023. Enguany, el CB Sueca Fustes Bonet jugarà en la Conferència E, grup Ai tindrà com a rivals al Port de Sagunt, Claret de València, Manises-Quart, Torrent, València Bàsquet (filial), Vila-real, Paterna, Tavernes Blanques, Llíria, Aldaia, Alginet, Tau Castelló i l’Eliana.

Més llegits