Dilluns, 8 agost, 2022
IniciCulturaL’AELC premia l’Espai Joan Fuster de Sueca

L’AELC premia l’Espai Joan Fuster de Sueca

L’Espai Joan Fuster va ser guardonat recentment amb un dels premis que atorga l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i que es van entregar el passat 1 de juliol al Centre la Beneficència de València. L’equip de treball del Museu i l’Espai Joan Fuster es va desplaçar fins allí per recollir el guardó (en la modalitat de difusió cultural) que va ser entregat al director de l’Espai, Salvador Ortells. Amb ell va estar els integrants de l’equip de treball: Anabel Calderón, Enric Alforja, Aida Ferri i Marta Simeón i el regidor de Cultura, Vladimir Micó.

Estos premis van ser instituïts l’any 1991 per tal de fomentar la literatura en la nostra llengua al nostre territori i amb el pas del temps s’han consolidat arribant a la seua XXXII edició. Tots els premiats en les diferents categories van rebre una làmina seriada obra del també escriptor i artista plàstic suecà Manuel Baixauli.

Després del parèntesi estiuenc, l’Espai Joan Fuster acollirà la recta final dels actes que serviran com a colofó a l’Any Joan Fuster i que conclouran al voltant del 23 de novembre, data de naixement de l’escriptor suecà.

Més llegits