Dimarts, 4 octubre, 2022
IniciSUECALa Encarnación i el Club Escola d’Escacs Ribera Baixa firmen un conveni

La Encarnación i el Club Escola d’Escacs Ribera Baixa firmen un conveni

El Col·legi Diocesà i l’escola col·laboraran per als escacs escolars de la comarca

El dimarts 7 de juny de 2022 el Col·legi Diocesà La Encarnación de Sueca i el Club Escola d’Escacs Ribera Baixa han firmat un conveni de col·laboració per a l’estudi, foment i difusió dels escacs en l’etapa escolar. Gràcies a l’acord arribat entre les dos entitats, s’obri una nova etapa per als escacs escolars en Sueca i la Ribera Baixa, ja que este acord està obert a tots els xiquets i xiquetes de la comarca que vulguen aprendre i competir en l’esport de les 64 caselles.

A partir de setembre des de les instal·lacions que La Encarnación té en ple centre de Sueca, l’Escola d’Escacs Ribera Baixa impartirà les seues classes. Es comptarà amb  grups reduïts per als nivells de pre-escacs, iniciació als escacs i escacs avançats. També s’oferix la possibilitat per a tot aquell xiquet o xiqueta que vulga, poder federar-se i competir amb els equips que té el club en les diferents categories de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana.

Per a les dos entitats este acord suposa l’inici d’un treball conjunt a llarg termini que esperen que siga beneficiós per a tots els xiquets i xiquetes, no només de Sueca, sinó de tota la comarca; tant en l’àmbit esportiu com intel·lectual.

L’arranc d’este acord comença amb l’organització del 1r Torneig Comarcal d’escacs escolar per equips, el proper dissabte 18 de juny a les 10 del matí en el Col·legi “La Encarnación” on podran competir equips formats per 4 alumnes d’escoles de la Ribera. Les bases completes del torneig es poden trobar a la web oficial del club www.escacs.club.

Més llegits