Dilluns, 27 juny, 2022
IniciEl PerellóLes activitats al voltant de la Fira de la Tomaca augmenten

Les activitats al voltant de la Fira de la Tomaca augmenten

Des del consistori perelloner busquen ampliar el públic de la fira amb una oferta més àmplia, més diversa i de més qualitat

La població del Perelló i la Federació d’Oci i Turisme de la Comunitat Valenciana (FOTUR) van subscriure un conveni pel qual l’entitat col·laborarà en la programació vinculada a la Fira de la Tomaca del Perelló amb diferents accions.

D’una banda, durant la Fira, que tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de juny, FOTUR instal·larà l’àrea d’oci ‘Music Fest’ amb DJ’s, animació i còctels i aperitius. D’altra banda, el dia 11 de juny, tindrà lloc l’esdeveniment ‘Tardeo Remember Festival’ a partir de les 16h en l’avinguda del Pantà, dins de les jornades gastronòmiques entorn de la tomaca, amb els millors DJ’s de les principals sales de la ruta: Xocolate, Puzle, Banana’s, The Face… Totes dos activitats són d’entrada lliure.

És la primera vegada que es fa un desplegament d’este tipus en la fira. Des del consistori perelloner busquen ampliar el públic de la fira amb una oferta més àmplia, més diversa i de més qualitat. La signatura del conveni també inclou el compromís per totes dos parts de treballar junts per un consum responsable i moderat d’alcohol, una de les banderes que FOTUR llueix amb més orgull.

Botella i Aguado, en la signatura en FOTUR.

L’alcalde del Perelló, Juan Botella, va assegurar que “la Fira de la Tomaca farà un salt qualitatiu i quantitatiu en este 2022, i es converteix en l’eix d’una sèrie d’accions de promoció turística i del nostre producte emblema que ens situen com un referent en la promoció”. A més d’este conveni, pròximament l’Ajuntament també signarà un altre amb el Club Gastronòmic Artesans de l’Arròs de Cullera per a promocionar la tomaca del Perelló i el producte turístic del municipi amb diverses accions, igual que amb Ostrabar, amb els quals el 16 de juny es durà a terme una presentació de maridatge de ‘Perles de València’, les ostres valencianes, amb tomaca del Perelló.

Totes estes accions, en les quals es compta amb la col·laboració de la Cooperativa del Perelló, s’emmarquen en les accions per a reforçar la marca turística del Perelló amb iniciatives noves que impliquen diferents col·lectius i que permeten ampliar la difusió i l’abast de la promoció.

10a edició

La de 2022 és la desena edició de la Fira de la Tomaca i comptarà amb més de 60 expositors i més de 70 estands distribuïts en el recinte de la Fira que ocuparà la Via Sucronense, carrer de les Escoles, carrer del Baró de Ruaia i carrer de Narcís Monturiol.

Amb l’objectiu de fer un salt qualitatiu a la Fira Gastronòmica, com a novetat enguany, tots els expositors provenen del sector gastronòmic i agroalimentari de l’àmbit de la Comunitat Valenciana i de la resta d’Espanya.

La fira s’inaugurarà el divendres 3 de juny a les 19 hores. Romandrà oberta fins a les 23 hores. El dissabte 4 de juny i el diumenge 5 de juny, l’horari serà de 10 a 15 hores i de 17 a 23 hores.

A més, comptarà amb una zona d’activitats infantils i juvenils situada al carrer Castelló, amb jocs populars valencians tant dissabte com diumenge al matí, un rocòdrom i activitats d’aventura, així com un scape room mòbil.

spot_img
spot_img

Més llegits