Dilluns, 27 juny, 2022
IniciSUECAEl Racó de Meliana es converteix en el primer guanyador del Concurs...

El Racó de Meliana es converteix en el primer guanyador del Concurs d’Arròs Allipebrat d’Anguila

El diputat de Turisme, Jordi Mayor, fa entrega dels guardons i dels txecs de 1.500, 750 i 400 euros per als tres primers

Els restaurants El Racó de Meliana, Tabic Lounge de Llombai i Pilar d’Artana, en Castelló, van aconseguir els tres primers premis de la I edició del Concurs d’Arròs Allipebrat, celebrat el passat 16 de maig en les instal·lacions del Teular.

Esta primera edició del Concurs d’Arròs Allipebrat d’Anguila va despertar una gran expectació, congregant 21 restaurants de terres valencianes. El Racó, Miguel i Juani, Casa Picanterra, Rostidor L’alfàbega, Tabick Loungue, la Mar Salá, Restaurant Pilar, La Pepa Bluespace, La Garrofera, Bon Aire, Xef Amadeo, La Garriga, Avinguda 2.0, Fonda el Molino, El Racó del Faro, Servei d’àpats, Restaurant Rocher, Ulisses Piga, Arrels, La Salut, Valhalla i Salons la Cancel·la van ser els participants. Entre tots sumaven més de 200 prestigiosos premis gastronòmics entre els quals es trobaven diversos primers, segons i tercers premis d’arrossos i fideuà en competicions internacionals. Un luxe per a esta celebració que, com va dir el principal responsable del concurs i gerent del restaurant Sequial 20, Juan José San Bartolomé, “arriba per a sumar a la gastronomia valenciana amb una nova oferta, on es conjuminen dos dels plats més representatius de la nostra terra, com són l’all i pebre d’anguiles i l’arròs elaborat en paella, resultant un plat apetible, saborós i original que es va batejar com un arròs del senyoret de l’Albufera”.

Els guanyadors, amb el diputat i l’organització, després de rebre els premis.

El diputat de Turisme i alcalde de Cullera, Jordi Mayor, va ser el convidat d’honor d’este esdeveniment al qual va acudir amb la regidora de Turisme del seu consistori, Débora Marí. També va estar present la presidenta de l’Acadèmia de Gastronomia de la Comunitat Valenciana, Betlem Arias, i el seu vicepresident, Sergio Terol. Jordi Mayor va atorgar els tres premis del concurs, que portaven a més del diploma acreditatiu corresponent una dotació econòmica de 1.500, 750 i 400 euros per al primer, segon i tercer classificat, una dotació econòmica patrocinada per Cerveses Túria, Procarmar i Cafés Hervás. Cal afegir que els diplomes també van estar gentilesa de Laverdi Gurmet.

Al voltant de 160 convidats van presenciar este esdeveniment que va arribar per a quedar-se d’acord amb les impressions de cuiners, convidats, autoritats i premsa que ho van valorar molt positivament. L’escenari bucòlic i acollidor de la Finca el Teular va contribuir de manera significativa a aconseguir un clima de concòrdia i sana competència entre els diferents restauradors.

Cal ressaltar, a més, el jurat que va estar al càrrec de la valoració dels arrossos, amb Adolfo Cuquerella de president i els vocals Diego Gallego, Paqui Ruiz, Manuel Días, Jose A. García, Juanma Romero, Dani Vidal i els esmentats Belén Arias i Sergio Terol. Carles Galletero, moderador de l’esdeveniment durant el lliurament de premis, va agrair en nom de l’organització l’importantíssim suport de València Turisme i del teixit empresarial de Sueca que es va bolcar amb esta celebració amb més d’una dotzena de signatures locals en el llistat de patrocinadors.

spot_img
spot_img

Més llegits