Dissabte, 28 maig, 2022
IniciSUECASueca busca 20 joves per a treballar este estiu gràcies al Pla...

Sueca busca 20 joves per a treballar este estiu gràcies al Pla d’Ocupació Municipal

El programa ‘Sueca et beca’ ocuparà als estudiants menors de 30 anys en diversos espais de l’Ajuntament en juliol i agost

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria responsable de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), posarà en marxa durant els mesos de juliol i agost un nou Pla d’Ocupació Municipal dirigit exclusivament a joves empadronats en el municipi, majors de 18 anys, que estiguen finalitzant els seus estudis universitaris o de cicles formatius i vulguen realitzar pràctiques per a afavorir el seu accés al món laboral.

Este Pla d’Ocupació Municipal destinat a joves estudiants, denominat ‘Sueca et beca’, al qual es destinaran 41.561,20 euros de recursos propis, s’inclou dins d’un Pla d’Ocupació Municipal més ambiciós de caràcter trianual que conclourà en 2022, i que està destinat a persones desocupades del municipi que troben més dificultats per la seua edat, etc., per a obtindre un lloc de treball.

“Dins del Pla d’Ocupació Municipal trianual que es va posar en marxa des de l’Ajuntament, ens trobem realitzant les últimes accions, entre elles, este pla específic per a joves mitjançant el qual s’oferiran 20 beques a estudiants que estiguen cursant un Grau o Formació Professional, amb una duració de 2 mesos”, va explicar la regidora responsable de l’ADL, Carmen Pérez, qui va incidir també en la preocupació de l’Ajuntament per facilitar l’accés a l’ocupació a la població amb més dificultats, com és el cas de la joventut, “perquè adquirisquen una experiència en el seu primer contacte amb el món laboral i que siga gratificant per a ells i per a l’ajuntament, que podrà cobrir places en època estival com a reforç”. L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, va explicar que, des de l’Ajuntament s’ha posat en marxa este projecte a fi de facilitar als i les joves estudiants la realització de pràctiques en aquelles places que necessitarien un reforç en l’època estival. “En desaparéixer esta opció que oferia una institució superior, hem cregut convenient recuperar-la a nivell local com una manera d’incentivar el seu accés al món laboral a canvi d’una remuneració que puga cobrir, en part, les seues despeses com a estudiants. Continuem apostant per la joventut com hem fet amb les beques de transport o els plans d’ocupació locals destinats a menors de 30 anys. Des de l’Ajuntament, no pararem d’innovar i incentivar perquè la nostra joventut no quede arraconada”.

Sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds serà entre els dies 16 al 20 de maig, tots dos inclosos, a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Sueca. Per a la tramitació s’haurà de disposar de certificat digital. Les persones interessades podran obtindre més informació a través de la pàgina web municipal www.sueca.es o dels perfils de les xarxes socials municipals.

spot_img
spot_img

Més llegits