Dissabte, 28 maig, 2022
IniciSUECASueca aprova definitivament el seu primer Pla Local de Gestió de Residus

Sueca aprova definitivament el seu primer Pla Local de Gestió de Residus

Després de la recent presentació del primer Pla Local de Gestió de Residus per part de l’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Medi Ambient; i després de superar-se el període corresponent d’exposició pública sense que s’haja presentat cap reclamació o suggeriment, s’entén definitivament aprovat este Pla, el qual ha sigut finançat per l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València, dins del Pla REACCIONA.

El primer Pla Local de Gestió de Residus pretén avançar en la cerca dels objectius marcats per l’actual Pla Integral de Residus de la Comunitat Valenciana (PIRCV), mitjançant una correcta gestió dels residus, la prevenció i la millora de l’educació ambiental.“Ests primer pla Local de Gestió de Residus, a més de contribuir a una millora en la gestió d’estos, suposa un requisit d’accés o millora de puntuació per a l’obtenció de diferents subvencions que ens permeten continuar treballant en esta línia. Sueca no es quedarà arrere i, per això, des del departament continuarem treballant perquè el nostre municipi tinga una correcta gestió de residus i que reba tota l’ajuda necessària”, va assenyalar la regidora de Medi Ambient, Carmen Pérez.

spot_img
spot_img

Més llegits