Dissabte, 28 maig, 2022
IniciSUECASueca celebra el Fòrum Jove

Sueca celebra el Fòrum Jove

La iniciativa serveix per a conéixer les inquietuds i interessos de la població jove del municipi

El Casal Jove ha acollit les dues sessions programades en el Fòrum Jove, una iniciativa de l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Joventut, amb la qual es pretén facilitar la participació de la població més jove a l’hora de decidir les propostes per a l’elaboració definitiva de l’I Pla Jove de Sueca. Després de la primera sessió de Debat, en la qual es van recollir totes les propostes i suggeriments dels i les joves sobre diferents aspectes del seu interés, com ara quin Casal Jove volen o quines activitats els agradaria realitzar, entre altres; la segona sessió programada ha consistit en la presentació de Propostes per part dels participants; sessió a la qual han assistit el director general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí; l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; la regidora de Joventut, Gema Navarro; i diversos membres de la corporació municipal. 

EI I Pla Jove de Sueca naix amb l’objectiu d’identificar les necessitats de la joventut del municipi, a través d’un diagnòstic previ, a fi d’establir les línies estratègiques a seguir. “Este projecte d’elaboració del I Pla Jove de Sueca, era un objectiu que ens vam proposar des que vam iniciar la legislatura, i gràcies també a la incorporació de la tècnica de Joventut, subvencionada per l’IVAJ, hem pogut donar-li major agilitat. Creiem que el Fòrum Jove és un punt de trobada molt important per a recollir les propostes, idees, reivindicacions, inquietuds… dels nostres joves, a fi de conéixer millor les directrius en les polítiques a seguir. Esperem que en breu es puga desenvolupar i entre en vigor abans que acabe l’any”, va assenyalar la regidora de Joventut, Gema Navarro
Per la seua part, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, va agrair l’anàlisi i debat de propostes per part dels i les joves a l’Ajuntament, “perquè s’incloguen en l’agenda política que ha de tindre tota institució pública. Nosaltres, des de les nostres competències, posarem tot de la nostra part per a complir estes propostes i els seus tempos, a fi que la joventut puga gaudir de les idees que s’han debatut en el Fòrum Jove”.

Per al director general de l’IVAJ, Jesús Martí, és molt important “que la política siga local i que es fomente el diàleg entre els joves del municipi, perquè estos plans han d’estar centrats bàsicament en la seua opinió i les seues necessitats”.

spot_img
spot_img

Més llegits