Dissabte, 28 maig, 2022
IniciSUECAVladimir Micó, nou secretari general del PSPV-PSOE de Sueca

Vladimir Micó, nou secretari general del PSPV-PSOE de Sueca

L’actual regidor de l’Ajuntament de Sueca aconsegueix un 71,24% de suports (109 vots) mentre que Isabel Serrano es queda amb el 28,76% restant (44 vots)

Vladimir Micó es va convertir, el dissabte 30 d’abril, en el nou secretari general del PSPV-PSOE de Sueca després d’aconseguir la confiança del 71,24% dels militants que acudiren a votar. L’actual regidor de Cultura, Persones Majors i Arxius de l’Ajuntament de Sueca va aconseguir un total de 109 vots, quasi 3 quartes parts dels sufragis recollits durant la jornada, deixant a l’altra opció, la candidatura presentada per l’exregidora Isabel Serrano, molt lluny de poder disputar-li la secretaria general. La candidata només va obtenir 44 vots, un 28,76% de suport que deixava de nou en segon lloc l’alternativa socialista en la qual s’integren també altres destacats membres del partit com el també exregidor i actual secretari general dels Joves Socialistes del País Valencià (JSPV), Benjamí Mompó.

Vladimir Micó continua així la seua línia ascendent en la formació socialista suecana, una línia que es va iniciar en la passada campanya electoral de 2019 on va entrar en la llista en el lloc 7é i que, després de quedar-se a un pas de formar part de l’equip de persones que entraren en primera instància a formar part del govern municipal, va assolir el lloc de regidor de les àrees de Cultura, Persones Majors i Arxius a l’Ajuntament de Sueca en renunciar el passat octubre de 2020 l’anterior regidor José Miguel Giménez. El nou secretari general local va apuntar al seu perfil de xarxes socials que tenien “un nou repte per davant” i va donar les “gràcies a eixe 71,24% dels militants que haveu depositat la vostra confiança en mi. Formem un bon equip i tenim ganes de fer feina. Sang nova i experiència socialista”, va concloure en un escrit que va acompanyar amb una fotografia on es podia comprovar el total suport, entre altres, dels actuals regidors i alcalde de l’Ajuntament de Sueca.

Micó, que ja ocupava la secretaria de Treball, Treball Social i Treball Autònom de la Comissió Executiva Provincial del PSPV, va ser el primer en presentar-se per a este càrrec. Dies després es va conéixer la candidatura d’Isabel Serrano, una candidatura que es presentava amb una crítica al “rebuig al pacte de govern local amb el Partit Popular, que provocà la ruptura de les disposicions contingudes al Pacte del Botànic, en detriment d’aconseguir l’alcaldia mitjançant un pacte de forces progressistes”. Finalment, el sector crític amb l’actual equip que conforma el partit socialista a l’Ajuntament amb l’alcalde Dimas Vázquez al seu capdavant, es va quedar per davall d’una tercera part dels vots dels socialistes locals que acudiren a decidir el càrrec.

spot_img
spot_img

Més llegits