Dilluns, 8 agost, 2022
IniciCulturaSueca Sona inicia la seua 20 edició

Sueca Sona inicia la seua 20 edició

El festival de música local es durà a terme intensament durant dos caps de setmana i s’allargarà després fins al 29 de maig

El festival de música Sueca Sona oferirà els pròxims dies 29 i 30 d’abril, 6, 7, 8 i 29 de maig, un ampli i variat programa amb propostes de solistes i grups locals. Esta iniciativa del Consell de la Joventut, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Joventut, compleix enguany la seua vintena edició. 

Cartell de l’edició d’enguany.

El festival arrancarà el divendres 29 d’abril, a les 19.30 hores, amb el OFF Sueca Sona i les actuacions de Xavi Fos, al parc de l’Estació; Joel Máñez, en la plaça de l’Ajuntament; The Johnnies, en la placeta Fonda; i Laura Saxo, en el local 4 de Copes. El dissabte 30 d’abril, en la plaça Jaume I, a partir dels 18.30 hores, el festival celebrarà la seua Festa Jove amb les actuacions de Spades Kids; Bullets!; Allstendres, Fayder i Gia Key; Nudo Windsor; i DJMAIIK. 

El divendres 6 de maig, en La Clàssica, actuaran El Cantautoret i Els Bonicos. Serà a les 18.30 hores, en la plaça Jaume I. L’endemà, el 7 de maig, a la mateixa hora i en el mateix lloc, dins de la Vesprada Rock, els i les assistents podran gaudir amb les actuacions de Rovell; Barrabàs Hookers; Vorttex; i Metall Mareny. El diumenge 8 de maig, a les 12.30 hores, en la plaça de l’Ajuntament i com a Acomiadament d’esta edició, actuaran Els d’Abans i Jazz4u. 

Un dia més

Finalment, el diumenge 29 de maig, dins de les activitats programades per la Carrera Dia de la Dona, s’oferirà l’actuació d’Abasaks, a les 12.30 hores, en la plaça de l’Ajuntament.

“L’objectiu, un any més, és prestar tot el suport als nostres artistes locals facilitant-los una major projecció perquè puguen donar a conéixer els seus treballs davant un públic més majoritari. A més, hem volgut enguany ampliar el nombre d’espais en els quals s’oferiran les actuacions per a acostar l’ambient musical a tot el municipi; així com comptar amb molts dels grups que han marcat les diferents edicions del festival”, va assenyalar la regidora de Joventut, Gema Navarro. 

Més llegits