Dissabte, 28 maig, 2022
IniciSUECADetenen a un home per abusar sexualment de la seua inquilina i...

Detenen a un home per abusar sexualment de la seua inquilina i de la seua filla de 7 anys

El jutge envia a presó preventiva, comunicada i sense possibilitat de fiança, per intent d’homicidi, al veí autor dels fets

La Guàrdia Civil de Sueca va detindre, este dimecres 27 d’abril, a un home per abusar sexualment d’una mare i la seua filla menor que residien en règim de lloguer en una habitació del domicili de l’individu arrestat. A més, l’autor podria haver tractat de posar fi a la vida de la dona, segons les recerques que continuen obertes.

La mare sofria els abusos d’este home des que va començar a residir en el domicili del carrer Castelló de la Plana de la localitat. Va estar suportant estes agressions i només quan va ser conscient que la seua filla menor, d’uns 7 anys, també estava sent violentada sexualment es va decidir a denunciar-ho davant la Guàrdia Civil.

L’autor dels fets va passar el divendres pel matí pel jutjat.

Els agents van detindre a este home dimecres passat i en el matí del divendres va passar a disposició judicial davant el jutjat d’Instrucció número 1 de Sueca, en funcions de guàrdia. El jutge va acordar la presó provisional comunicada i sense fiança per un delicte d’homicidi en grau de temptativa per a este veí de Sueca.

La causa està oberta per este delicte a més de pels delictes d’agressió sexual, comés sobre la dona, i abús sexual, sobre la filla d’esta, menor d’edat.

La precària situació personal de les víctimes, de nacionalitat marroquina, que no compten amb suport familiar en portar poc temps residint en la zona va fer que la mare no es plantegés abandonar l’habitatge malgrat els continuats abusos per part de l’arrendador.

En tindre coneixement de la denúncia presentada, l’autor i la víctima van mantenir una forta discussió. Posteriorment i segons apuntaren fons de la Guàrdia Civil, l’home podria haver tractat de posar fi a la vida de la mare després de pegar-li una pallissa i intentar ofegar-la amb una bombona de gas.

Els agents van rebre una cridada de la víctima al voltant de les cinc de la vesprada del passat dimecres alertant que es trobava semiinconscient. En arribar al seu domicili i no rebre resposta, la Guàrdia Civil de Sueca, juntament amb un equip de Bombers del Consorci Provincial van accedir a l’interior a través de la finestra, salvant la vida de la dona que estava tancada a la seua habitació juntament amb una bombona de gas. Els bombers van procedir a realitzar els oportuns mesuraments per a comprovar si l’aire estava contaminat de gas butà.

Intervenció salvadora

Gràcies a la ràpida intervenció dels agents de la Guàrdia Civil, la víctima només presenta ferides lleus i es troba fora de perill encara que va haver de ser evacuada per a rebre assistència sanitària a causa dels colps i lleu intoxicació per inhalació de gas.

Els fets es troben encara en fase de recerca, ja que s’ha procedit a prendre declaració a totes les parts. En este cas és competent el jutjat d’Instrucció número d’1 de Sueca on ha prestat declaració el detingut.

Els veïns de Sueca encara no s’han reposat de la commoció que va suposar a principis del mes d’abril l’assassinat d’un menor a les mans del seu pare quan la ciutat torna a ser protagonista per un desagradable succés en el qual una altra vegada les víctimes són una nena i la seua mare.

spot_img
spot_img

Més llegits