Dissabte, 28 maig, 2022
IniciEsportsXiquets i xiquetes disfruten del 3Sport Pasqua

Xiquets i xiquetes disfruten del 3Sport Pasqua

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Esports, va entregar el matí del passat 22 d’abril els diplomes commemoratius de la participació al 3Sport Pasqua. Un bon grapat de xiquets i xiquetes en edat escolar van poder gaudir durant els matins dels dies 20, 21 i 22 de la pràctica de modalitats de jocs esportius i tradicionals com el bàsquet, futbol sala quidditch i flag futbol, entre altres.

Celia Beltrán, Regidora d’Esports, va explicar que “els xiquets m’han comentat que s’ho han passat molt bé, i d’això es tractava fent esport. Al mateix temps hem contribuït a la conciliació familiar d’aquells pares i mares que estos dies de vacances escolars han de treballar”.
“En esta ocasió no hem donat premis per què no hem volgut fer competició i hem apostat pel joc i l’esport com una activitat lúdica i de germanor; tots els xiquets i xiquetes participants s’han endut un diploma personalitzat que hem fet des de la Regidoria d’Esport”, va afegir la regidora.

spot_img
spot_img

Més llegits