Divendres, 9 desembre, 2022
IniciAltres notíciesLa FVMP firma un conveni de col·laboració amb l’Associació de la Premsa...

La FVMP firma un conveni de col·laboració amb l’Associació de la Premsa Comarcal

Rubén Alfaro indica que ”l’hemeroteca de la premsa comarcal és la gran crònica de la vida dels pobles i ciutats valencianes”

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de la Premsa Comarcal Valenciana (on estan les capçaleres Suheca.com i Estil) amb l’objectiu de consolidar la comunicació local i de proximitat en la nostra Comunitat.

El president de la FVMP, Rubén Alfaro, i el president de l’Associació de la Premsa Comarcal Valenciana, Santiago Sanchis, van signar en la seu de la federació un conveni de col·laboració entre les dos entitats per a definir els propòsits i traçar les estratègies comunes en benefici del dret a la informació de la ciutadania, establint un espai de participació que afavorisca l’accés a la informació i comunicació de les veïnes i veïns dels municipis valencians.

Alfaro i Sanchis, signant el conveni.

El president de la FVMP, Rubén Alfaro va destacar “la importància de dinamitzar l’espai de comunicació valencià, enfortint la comunicació local com a instrument vertebrador de cohesió territorial en els municipis de la Comunitat Valenciana”. “A través de la col·laboració entre les dues entitats realitzarem diverses activitats de comunicació local que ajudaran a vertebrar el municipalisme valencià”, va afegir el president.

Este conveni busca mecanismes perquè la informació del territori arribe als municipis amb menor població. La capil·laritat de la premsa comarcal ens permet també una finestra de coneixement sobre les nostres tradicions, els nostres costums, el nostre turisme i la nostra cultura i identitats.

Alfaro va destacar que “l’hemeroteca de la premsa comarcal és la gran crònica de la vida dels pobles i ciutats valencianes”.

Esta iniciativa se suma a la labor que la Federació Valenciana de Municipis i Províncies du a terme per a enfortir la cohesió territorial en la Comunitat a través dels mitjans de comunicació de proximitat. La Xarxa d’emissores municipals (XEMV) representa un dels projectes d’èxit en el municipalisme valencià, les col·laboracions conjuntes i l’emissió del programa El Rall impulsen nous convenis com el de l’Associació de Premsa Comarcal.

spot_img

Més llegits