Dimarts, 4 octubre, 2022
IniciSUECAEls programes de foment del treball continuen sumant operaris

Els programes de foment del treball continuen sumant operaris

L’Ajuntament de Sueca contracta 12 persones desocupades gràcies a la segona fase del Pla d’Ocupació Municipal de 2021

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria responsable de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), va donar la benvinguda, el passat dimarts 1 de febrer, a les 12 persones desocupades que es beneficiaran d’un dels llocs de treball que oferia la segona fase del Pla d’Ocupació Municipal corresponent a 2021. “Ja han començat a treballar les persones que faltaven per incorporar-se contemplades en el Pla d’Ocupació Municipal de 2021. El passat 30 de desembre ho van fer les 3 persones que gaudiran d’un contracte anual, i hui ho han fet les 12 persones que faltaven, amb un contracte de 6 mesos. Totes elles realitzaran funcions que eren necessàries a l’Ajuntament, com per exemple d’auxiliars administratius; peons d’oficis múltiples, d’obra i de jardineria; i oficials pintors i ferrers”, va explicar la regidora responsable de l’ADL, Carmen Pérez. 

Carmen Pérez i Dimas Vázquez, en la Sala de Cultura.

En concret, esta segona fase del Pla d’Ocupació Municipal de 2021, ha suposat una inversió de l’Ajuntament de Sueca de 224.726,06 euros, que se sumen als 217.762,45 euros de la primera fase, i que fan un total de 442.488,48 euros invertits en 2021. “Una de les principals directrius que hem seguit des de l’inici de la legislatura, ha sigut la creació d’un pla d’ocupació propi. Tenim els plans estatals i autonòmics, i vam pensar que eren necessaris també els locals, amb recursos econòmics al 100% de la nostra localitat. Continuarem treballant fins al final de la legislatura seguint esta línia de crear llocs de treball a nivell local, i esperant també l’arribada dels plans estatals i autonòmics, per a intentar solucionar, en la mesura que siga possible, la situació laboral de persones que, especialment a una certa edat, tenen més dificultat a l’hora de trobar una ocupació”, segons va assenyalar l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez. 

Junt a la regidora, van estar presents també en l’acte, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i els regidors de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez, i Agricultura, José Luis Ribera. 

Foment del treball

Com els vam informar en el número anterior de Suheca.com, amb l’inici del nou any, l’Ajuntament de Sueca també ha posat ja en marxa també la primera fase del Pla d’Ocupació Municipal corresponent a 2022, amb una inversió de 173.389,62 euros, de la qual prompte podran beneficiar-se més ciutadans i ciutadanes del municipi.

Més llegits