Dissabte, 28 maig, 2022
IniciEsportsSueca serà l’última de les seus de la nova Copa Mediterrània –Hyundai...

Sueca serà l’última de les seus de la nova Copa Mediterrània –Hyundai Koryo Car de ciclisme femení de la Comunitat Valenciana

Després de l’èxit organitzatiu i de participació aconseguit en juny de 2021 amb la posada en marxa de la  prova ciclista femenina Clàssica de l’Arròs,la Penya Ciclista Sueca s’ha convertit en un dels set clubs de la Comunitat Valenciana que han ajuntat esforços per a impulsar la primera edició de la Copa Mediterrània–Hyundai Koryo Car de ciclisme femení en la modalitat de carretera. El naixement d’esta nova competició amb format Challenge dotarà a les dones d’un major calendari de competicions en la Comunitat Valenciana, tan escàs en els últims anys per a categories base.

La Copa Mediterrània–Hyundai Koryo Car, formada per proves de caràcter nacional, arrancarà el pròxim 5 de març a Dénia i finalitzarà el 19 de juny al municipi suecà. La resta de puntuables seran a Ondara (6 de març), Gandia (9 d’abril), Picassent (21 de maig), Carlet (28 de maig) i Castelló de la Ribera (18 de juny), esta última en modalitat contrarellotge individual.

Els clubs implicats en esta primera edició són la Unió Ciclista Montgó–Dénia, el Club Ciclista La Marina, el Club Ciclista Triasport, el Bici Club Picassent, el Velo Club Carlet, el Club Ciclista Villanueva de Castellón i la Penya Ciclista Sueca.

En la Copa Mediterrània–Hyundai Koryo Car podran participar ciclistes elit, sub23, júnior, cadet i màster.

spot_img
spot_img

Més llegits