Dilluns, 8 agost, 2022
IniciEl PerellóComencen les obres d’adequació de l’Escoleta del Perelló per a obrir les...

Comencen les obres d’adequació de l’Escoleta del Perelló per a obrir les portes el pròxim curs

El centre educatiu tindrà capacitat per a 37 xiquets i xiquetes i tres aules: per a 0 a 1 anys, per a 1 a 2 anys i per a 2 a 3 anys

El curs 2022-2023 serà quan la nova Escoleta pública del Perelló òbriga les portes. Esta setmana s’han iniciat les obres d’adequació de la planta baixa on se situarà l’escoleta.

A mitjan novembre, l’Ajuntament del Perelló va adjudicar les obres del projecte d’habilitació parcial de l’edifici municipal per a l’Escola Infantil del Perelló a l’empresa Saforvall Obres i Infraestructures, S.L. per un valor de 205.755,95 euros.

Esta oferta incloïa una millora del projecte consistent en la climatització dels espais interiors de l’escoleta.

Les obres han començat amb este inici d’any i està previst que finalitzen abans que concloga el mes d’abril perquè el setembre de 2022 es puga posar en marxa l’escola infantil del Perelló, que serà pública i gestionada per la Conselleria d’Educació.

La regidora d’Educació, Natividad Aguado, va mostrarla seua satisfacció per l’inici de les obres d’este projecte, el més important de la legislatura: “per fi les famílies del Perelló tindran una escola infantil que complisca amb tots els requisits i forme part de la xarxa pública d’escoletes infantils”.

La nova escola infantil tindrà capacitat per a 37 xiquets i xiquetes, en el curs 2022-2023. En concret, constarà d’una unitat de 0 a 1 anys amb huit places; una altra d’1 a 2 anys amb 13 places i una última per a xiquets de 2 a 3 anys que constarà de 16 places.

Més llegits