Divendres, 21 gener, 2022
IniciEsportsEls Barcelona Dragons anuncien la renovació del suecà Toni Montón per a...

Els Barcelona Dragons anuncien la renovació del suecà Toni Montón per a la temporada 2022

El jugador de futbol americà és l’actual entrenador de l’Escola de Flag Football de Sueca Ricers, on forma a xics i xiques

El jugador suecà de futbol americà, Toni Montón, format a les files del Club de futbol americà Sueca Ricers, ha sigut renovat una temporada més pels Barcelona Dragons, equip professional de l’European League de Football, per a la pròxima temporada 2022.

Toni Montón, en la seua primera temporada amb els Dragons, va ser l’autor de la primera anotació (touchdown) al partit del debut d’esta renovada franquícia a la lliga europea.

El suecà, en l’acte de renovació. FOTO: Barcelona Dragons.

Els Barcelona Dragons, equip professional format per jugadors espanyols i internacionals, disputen la Lliga professional Europea de Futbol Americà on juguen els millors equips europeus d’aquest esport tan espectacular, i s’enfrontaran amb equips com els Frankfurt Galaxy, Hamburg Sea Devils, Leipzig Kings, Cologne Centurions, Stuttgart Surge, etc.

El jugador suecà, a més, és l’actual entrenador de l’Escola de Flag Football de Sueca Ricers, on tracten de donar a conéixer este esport tan apassionant, en la seua modalitat sense contacte, que pot ser practicada per xics i xiques de totes les edats sense perill.

Els Sueca Ricers li desitjaren el millor al jugador suecà en esta nova temporada en les files dels Barcelona Dragons, temporada que començarà en maig de 2022.

spot_img

Més llegits