Dilluns, 8 agost, 2022
IniciSUECALa Ribera administra més de 4.500 dosis en quatre dies de vacunació...

La Ribera administra més de 4.500 dosis en quatre dies de vacunació sense cita prèvia

El Centre de Salut Integral de Sueca acollirà la vacunació dels col·lectius de professionals que es van inocular AstraZeneca

El Departament de Salut de la Ribera ha administrat més de 4.500 dosis en els quatre dies de vacunació sense cita prèvia que ha dut a terme en tres centres comercials de la comarca esta última setmana de l’any.

S’ha vacunat, preferentment, a persones majors de 12 anys que, per qualsevol motiu, encara no havien rebut la primera o segona dosi, així com a majors de 60 anys de la dosi de reforç.

Punt de vacunació ubicat a un dels centres comercials de la nostra comarca.

Davant el bon acolliment mostrat per part dels ciutadans durant este període, el Departament de Salut de la Ribera va decidir ampliar la vacunació sense cita prèvia al 31 de desembre, i als dies 3, 4 i 5 de gener. Esta vacunació es durà a terme en el centre comercial de Carcaixent, en horari de 10 a 19 hores, a excepció del dia 31 de desembre, en el qual els equips sanitaris acabaran a les 14 hores.

Vacunació en professionals 

Així mateix, la pròxima setmana, el Departament de la Ribera començarà la vacunació de col·lectius professionals que van rebre les dosis d’AstraZeneca fa més de 3 mesos.

Es tracta, bàsicament, de professors residents a la comarca, així com de professionals administratius i de treballadors d’altres serveis que desenvolupen la seua activitat en els centres docents. Tots ells han estat citats mitjançant un SMS, indicant-los el dia, hora i lloc de la vacunació.

En concret, seran els centres de salut de l’Alcúdia, Sueca i Alzira II els que acolliran este procés, l’objectiu del qual és que els professionals dels col·legis i instituts de la comarca s’incorporen de les seues vacances de Nadal havent rebut la seua dosi de reforç.

Més llegits