Divendres, 21 gener, 2022
IniciSUECALa joventut comptarà amb més alternatives d’entreteniment a partir del mes de...

La joventut comptarà amb més alternatives d’entreteniment a partir del mes de gener

Sueca oferirà una programació mensual d’activitats per a l’oci i cursos de formació per a la població més jove del municipi

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Joventut, va presentar la programació d’activitats i tallers que ha preparat per al mes de gener destinats a la població més jove del municipi. L’oferta d’oci i formació per a la joventut del municipi consistirà en un Taller de Maquillatge per a majors de 12 anys que s’oferirà el divendres 14 de gener; un Curs de Monitor d’Educació Especial per a joves a partir de 16 anys que s’oferirà del 17 al 20 de gener; i un Joc de Mesa ‘Dixit’ per a xiquets i xiquetes majors de 8 anys que tindrà lloc el divendres 28 de gener. Estes tres activitats es duran a terme en el Casal Jove. 

Per altra banda, també s’oferirà una visita a un rocòdrom, amb eixida des del Pavelló Cobert a València, el dia 29 de gener. En esta activitat, que tindrà un preu de 3 euros, podran participar els i les menors a partir de 8 anys. Les inscripcions per a totes les activitats podran realitzar-se a partir del 10 de gener i es realitzaran en el Casal Jove. Les tres primeres activitats seran gratuïtes i la visita al Rocòdrom tindrà un preu de 3 euros. Per a més informació, les persones interessades poden escriure al correu joventut@sueca.es o telefonar al 600 69 13 90.

“Hem preparat un programa que inclou, des d’activitats perquè gaudisquen de l’oci fins a cursos per a millorar la seua formació acadèmica; tot això sota l’estricte compliment sempre de la normativa sanitària anti-covid. Enguany organitzarem les activitats a través de programacions juvenils mensuals com esta que ara presentem, per a potenciar l’oci i la formació a través de cursos gratuïts dirigits al col·lectiu juvenil”, va explicar la regidora de Joventut, Gema Navarro. 

spot_img

Més llegits