Divendres, 21 gener, 2022
IniciEsportsEl 3Esport Nadal ofereix matinals esportives per als escolars en el període...

El 3Esport Nadal ofereix matinals esportives per als escolars en el període vacacional

Les activitats es faran en esta ocasió en tres espais: el Pavelló Cobert, el Trinquet Municipal Eusebio i les pistes de skate

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Esport, i amb la col·laboració del Club de Pilota Xúquer, Sueca Ricers, l’Associació Sueca sobre rodes, el club Handbol Sueca, el club FutSal Sueca i el club de Boxa Antonius Pugilatus, va presentar la nova edició del 3Esport Nadal 2021, una iniciativa que consisteix en l’organització d’una sèrie de competicions esportives en estos dies de vacances per als escolars, dirigides als xiquets i xiquetes d’entre 8 i 13 anys, que se celebraran els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, en horari de 9 a 13 hores. 

“Enguany, a causa de les circumstàncies sanitàries, descentralitzarem les activitats. A més d’utilitzar el Pavelló Cobert (el dilluns 27 i dijous 30), es realitzaran també en el Trinquet Municipal Eusebio (el dimarts 28) i en les pistes de Skate (el dimecres 29). A més, comptem amb la col·laboració de diversos clubs esportius de la ciutat, als quals vull agrair-los la seua implicació, que ensenyaran als xiquets i xiquetes diverses disciplines, com ara el futbol americà, raspall, patinatge, handbol, futbol sala i boxa; tot això a través d’una sèrie de jocs. L’últim dia celebrarem el lliurament de trofeus a tots els i les participants”, va explicar la regidora d’Esport, Celia Beltrán. 

Els xiquets i xiquetes que podran inscriure’s a les activitats, seran els nascuts entre 2008 i 2013. Podran fer-ho en grups de 5 o 6 membres o de manera individual, i es dividiran en grups bambolla. Des de la Regidoria d’Esport es prega que acudisquen proveïts de mascareta i gel hidroalcohòlic, esmorzar i aigua, així com, si fora el cas i disposaren d’ell, del material esportiu necessari per a realitzar l’activitat. Sinó, l’Ajuntament proveirà este material. “El 3Esport Nadal té la intenció d’ampliar l’oferta esportiva a la ciutat durant estes dates i que els xiquets i xiquetes puguen gaudir d’unes jornades de jocs, desafiaments i activitats lúdiques i esportives, en horari de matí, perquè puguen aprofitar la vesprada amb la resta d’activitats que ofereixen diferents Regidories a la ciutat”, va assenyalar Celia Beltrán. 

Les inscripcions podran realitzar-se a través de la pàgina web www.esportssueca.es, fins al 26 de desembre; o en el Pavelló Cobert, el dilluns 27, a les 9 hores. És imprescindible que els xiquets acudisquen a les activitats acompanyats d’un adult, almenys, per cada grup participant. 

spot_img

Més llegits