Divendres, 21 gener, 2022
IniciEsportsLa ciclista suecana Sara Bonillo fitxa per l'equip britànic CAMS–Basso

La ciclista suecana Sara Bonillo fitxa per l’equip britànic CAMS–Basso

La valenciana afrontarà en 2022 el seu tercer any com sub23 en la formació Continental UCI del Regne Unit

Sara Bonillo, en una foto recent amb el Teika UCI Team.

La ciclista suecana Sara Bonillo, immersa actualment en la temporada de ciclocròs, ha tancat un acord amb l’equip Continental UCI CAMS–Basso per a disputar en 2022 la campanya de ruta amb la formació britànica.
Bonillo afrontarà així la que serà la seua tercera temporada com sub23. “Estic molt il·lusionada amb esta oportunitat que ha sorgit per a continuar creixent com a ciclista. Vull agrair especialment a Simon Howes l’interés que ha mostrat en tot moment. Per a mi és una opció atractiva que a més de permetre’m conéixer altres ciclismes m’ajudarà a millorar el meu nivell d’anglés”, apunta la ciclista de Sueca.

Sara Bonillo disputarà amb l’equip Teika UCI Team l’actual temporada de ciclocròs fins a finals del mes de gener.

spot_img

Més llegits