Dimarts, 7 desembre, 2021
IniciSUECAEls comerços de Sueca repartiran 3.000 bosses reutilitzables i biodegradables

Els comerços de Sueca repartiran 3.000 bosses reutilitzables i biodegradables

> El projecte contribuirà a “fer el comerç local més sostenible”

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Medi Ambient, ha prestat la seua col·laboració a l’associació de comerç local Arrima’t en la seua campanya per a l’ús de bosses biodegradables que repartiran els negocis membres del col·lectiu entre els seus clients. “Este projecte s’ha pogut dur a terme gràcies a una subvenció que Diputació i Generalitat concedeixen a Unió Gremial, i la col·laboració de l’Ajuntament, a qui donem les gràcies per mostrar-nos sempre el seu suport”, va explicar Tony Landete, president d’Arrima’t.

> Estos receptacles tenen una resistència de 12 quilograms

Landete, Vázquez i Pérez en la presentació.

La regidora de Medi Ambient, Carmen Pérez, va afirmar que, res més conéixer la idea, va mostrar el seu interés a col·laborar “en tractar-se d’un projecte que contribuirà a fer el comerç local més sostenible i, davant eixa perspectiva, des del departament ens vam adherir a la seua petició. Es tracta de repartir unes 3.000 bosses reutilitzables i biodegradables, fabricades amb un material resistent que suporta un pes d’uns 12 quilograms”. Per la seua part, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, va explicar que “qualsevol institució que es pree ha de mostrar el seu suport a tot tipus d’iniciatives que protegisquen el medi ambient ja que redunden en benefici de totes i tots. Des de l’Ajuntament no dubtem a col·laborar amb estos projectes mediambientals per exemple amb la instal·lació fa uns dies d’uns bancs fabricats amb taps de plàstic junt a l’institut”. 

spot_img
spot_img
spot_img

Més llegits