Dimarts, 7 desembre, 2021
IniciOpinióSopar benèfic Sueca contra el càncer*

Sopar benèfic Sueca contra el càncer*

El divendres 12 de novembre, la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Sueca va tornar a organitzar el sopar benèfic “Sueca contra el càncer”, en “Jardins Blau Mar”. Sempre fidel al seu compromís amb les persones i famílies que pateixen de prop la malaltia i amb la ferma voluntat de continuar sumant esforços que contribuïsquen al benestar dels malalts i a la inversió en investigació.

Va actuar com a presentadora de l’acte, Amparo Vendrell que va donar la benvinguda als assistens i a continuació va passar la paraula a la presidenta de l’AECC de Sueca, Sacra Ortells que va donar les gràcies a totes les persones assistents, entitats i cases col·laboradores per donar tot el seu recolzament a l’AECC. Va voler destacar la bona atenció i bona preparació del sopar benèfic en els Jardins Blau Mar. També va agrair a Soundfestivals el seu treball en la megafonia, vídeo i la projecció de fotografies.

Les persones malaltes de càncer es posen en mans dels professionals sanitaris en els quals dipositen tota la seua confiança. La doctora Maria Teresa Taberner, Cap del Servei d’Oncologia de l’Hospital Universitari de la Ribera ens va adreçar unes paraules valorant molt positivament l’acte.

En este sopar benèfic vam manifestar el nostre reconeixement a l’Associació Espanyola Contra el Càncer pel seu gran treball en la lluita contra el càncer, destinant molta inversió a la investigació, vam escoltar a l’Adjunt a la gerència d’AECC Valencia, Javier Llombart, responsable de la Unitat de Sostenibilitat Econòmica en AECC.

Sacra Ortells i Celia Albi.

Per a concloure els parlaments, escoltarem les paraules de l’Alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, sempre donant tot el seu suport a les associacions i a la gent de Sueca.

Va ser un sopar on es va posar de manifest la gran generositat i solidaritat de totes les persones assistents i també de les cases col·laboradores amb més de 200 regals per a sortejar.

La presidenta de l’AECC Sueca, Sacra Ortells, va fer entrega d’un ram de flors a l’anterior presidenta, Cèlia Albi com a reconeixement per tot el seu gran treball en la lluita contra el càncer, al llarg de més de trenta anys.

*Junta Local AECC de Sueca

spot_img
spot_img
spot_img

Més llegits