Divendres, 21 gener, 2022
IniciOpinióNota de premsa de Compromís per Sueca sobre Noèlia Sisteró*

Nota de premsa de Compromís per Sueca sobre Noèlia Sisteró*

L’Executiva de Compromís per Sueca, davant la presa de possessió com a regidora de la senyora Noèlia Sisteró Cortés, vol fer les següents consideracions.

D’acord amb la legislació vigent, és legal que l’esmentada persona prenga possessió de l’acta, ja que formava part de la llista que Compromís presentà a les eleccions municipals de maig de 2019.

Publicació a les xarxes socials en l’última campanya.

També és cert que, com ella mateixa reconegué en la seua primera intervenció davant del plenari el passat 4 de novembre, ja no forma part del projecte de Compromís.

És per això que esta Executiva considera que el més correcte, des del punt de vista ètic i polític, és que Noèlia Sisteró haguera renunciat a l’acta, permetent que altra persona de la llista de Compromís, que sí que estiga compromesa amb el nostre projecte, ocupara el lloc que deixà vacant Isabel Jiménez per motius laborals. No ha estat així.

Des de Compromís li demanem a la senyora Sisteró que reconsidere la seua decisió. I en el cas que es mantinga com a regidora, li demanem també que la seua acció política vinga marcada pel programa electoral que presentàrem per a governar Sueca fa poc més de dos anys. “Perquè, a més de les persones, el poble votà un programa“.

*Executiva de Compromís per Sueca

spot_img

Més llegits