Divendres, 21 gener, 2022
IniciSUECACompromís per Sueca perd una regidora en passar Noèlia Sisteró al Grup...

Compromís per Sueca perd una regidora en passar Noèlia Sisteró al Grup dels No Adscrits

L’exresponsable de Serveis Socials torna a obtenir l’acta de regidora en dimitir Isabel Jiménez per motius laborals

Noèlia Sisteró en el moment de prendre possessió en el ple. Imatge de Sueca Televisió.

Compromís per Sueca ja no compta amb els huit regidors que va aconseguir en les passades eleccions municipals celebrades en 2019. La recent renúncia a l’acta de regidora d’Isabel Jiménez -per motius laborals- va propiciar que el seu lloc anara a parar a Noèlia Sisteró, qui en l’últim ple municipal celebrat el passat 4 de novembre va indicar, en el moment de prendre possessió de la seua acta de regidora, que passava a format part del Grup dels No Adscrits. Sisteró va assegurar no pertànyer al grup municipal de Compromís ja que ja no era militant i que ara intentaria “treballar en benefici de la ciutadania de Sueca”. Seguidament, va donar la mà als integrants del govern actual sense deixar de “criticar el que calga”. L’alcalde, Dimas Vázquez, va agafar el guant i va indicar que “les propostes que duia de serveis socials estan en l’adn del partit socialista” i que esperava que “des de la diferència” poguerenm “crear tots junts el millor per a la ciutadania”.

En la mateixa línia es van manifestar Celia Beltran (Ciutadans), José Luis Ribera (PP) i Julián Sáez (GISPM) en les seues intervencions posteriors. Per la seua banda, Compromís per Sueca no va prendre la paraula per donar la seua versió al respecte i van preferir emetre una nota de premsa als mitjans de comunicació, nota que reproduim íntegrament ací.

Una regidora menys

La decisió de la nova regidora deixa actualment amb 7 edils al grup Compromís per Sueca. El que fora el partit més votat en les últimes eleccions -però que no va aconseguir formar un equip per a continuar governant- es veu així perjudicat després de la renúncia de Jiménez. Fonts consultades per este setmanari van indicar que el grup nacionalista va tractar que Sisteró renunciara a l’acta perquè poguera ocupar el lloc vacant el pròxim en la llista, és a dir, Pau Tomás, qui sí que es troba plenament integrat en la dinàmica del partit i podria haver realitzat una faena semblant a la de Jiménez.

Així queden ara els regidors i regidores de cada partit:

Compromís per Sueca: 7 regidors
PSPV-PSOE: 6 regidors
Partit Popular: 3 regidors
GISPM: 2 regidors
Ciutadans: 2 regidors
No Adscrits: 1 regidor
spot_img

Més llegits