Dissabte, 28 maig, 2022
IniciEl PerellóEl coronavirus torna a assomar-se a Sueca

El coronavirus torna a assomar-se a Sueca

L’arribada de les baixes temperatures i la presència dels virus estacionals ha portat de nou a Sueca un increment de casos de Covid-19. Este dimarts 9 de novembre, Sueca va suma huit contagis més respecte al dimarts passat, continuant en ‘Risc mitjà’. Sanitat va informar que a Sueca hi ha, en l’última actualització de divendres 12 de novembre, vint-i-huit casos positius per Covid-19, huit més que en la comunicació publicada per Sanitat el passat divendres. 

La incidència per cent mil habitats en els darrers 14 dies puja de 72,55 a 101,57, situació estadística de ‘Risc mitjà’ (de 50 a 150). 

A la comarca també s’incrementen els casos (de 187 a 247 totals) amb una incidència de 95,34 (‘Risc mitjà’) segons publica la conselleria.

Cal recordar que en la mateixa setmana de 2020, Sueca registrava a hores d’ara 137 casos actius i una incidència de quasi 500 casos per cada 100.000 habitants, és a dir, cinc vegades més que en l’actualitat.

spot_img
spot_img

Més llegits