Dimarts, 4 octubre, 2022
IniciCulturaLucía Solanes guanya el primer premi del 9é Concurs de Fotografia Fallera

Lucía Solanes guanya el primer premi del 9é Concurs de Fotografia Fallera

La sala d’exposicions Els Porxets ha acollit l’acte de lliurament dels premis del 9é Concurs de Fotografia Fallera, organitzat per la Falla Bernat Aliño amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sueca i el suport de la Junta Local Fallera. A l’acte han assistit el regidor de Cultura, Vladimir Micó; les Falleres Majors de Sueca, Alicia Falcó i Helena Mompó; el president de la Junta Local Fallera, Bernardo Garrigós, i altres membres del col·lectiu; així com la Fallera Major i presidents de la Falla Bernat Aliño, Isabel Albacete, Jordi Rodrigo i Enrique Matoses.

De les 40 fotografies presentades a esta edició, que romandran exposades fins al 14 de novembre, el jurat ha determinat que la guanyadora del primer premi siga la realitzada per Lucía Solanes, amb un treball que porta per títol Colletes falleres. El segon premi ha correspost a Dolors Ortells, amb el títol Admirant la seda; i el tercer premi ha sigut per a Alicia Martínez, amb el títol Goig

Més llegits