Dimarts, 4 octubre, 2022
IniciSUECAL’Ajuntament dona la benvinguda als nous funcionaris de carrera de recent incorporació

L’Ajuntament dona la benvinguda als nous funcionaris de carrera de recent incorporació

El consistori posarà en marxa una Relació de Llocs de Treball en 2022 per tal de “regularitzar, per fi, el complement específic”

La sala B del Centre Municipal Bernat i Baldoví va acollir l’acte organitzat per l’Ajuntament de Sueca per a donar la benvinguda al nou personal funcionari de carrera de recent incorporació. Els set nous funcionaris van jurar o prometre el seu càrrec davant la presència dels seus familiars, l’alcalde de Sueca, una gran representació de la corporació municipal i la secretària de l’Ajuntament. “Una de les principals metes que ens vam proposar quan vam entrar en l’equip de govern, va ser eliminar l’ocupació precària, consolidant llocs de treball que, en algunes ocasions, incomplien les normes respecte al interinatge.

Durant molts mesos, junt als sindicats amb representació a l’Ajuntament, s’ha consensuat per unanimitat tot el procés, que ha finalitzat amb estos nous nomenaments”, va explicar l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, qui va tindre paraules d’agraïment també per a les persones que havien format part del tribunal col·laborant en el procés selectiu. Així mateix, la primera autoritat local va anunciar que, juntament amb els sindicats de l’Ajuntament, l’equip de govern i regidors amb delegació, es posarà en marxa en 2022 “una Relació de Llocs de Treball que regularitze, per fi, el complement específic, tal com es ve reclamant des de fa molt temps, a fi d’eliminar les diferències existents”. 

Entre les funcions que exerciran els nous funcionaris de carrera, es troben: tresorer, tècnica informàtica, auxiliar d’arxiu, ordenança, tècnic d’administració general i agent de policia local. Així mateix, es va aprofitar l’acte per a oficialitzar el nomenament d’altres tres funcionàries de més antiga incorporació. 

L’acte va concloure amb una fotografia dels nous funcionaris de carrera incorporats.

Més llegits