Dissabte, 28 maig, 2022
IniciSUECALes intervencions policials augmenten considerablement en les zones d’oci

Les intervencions policials augmenten considerablement en les zones d’oci

La fi de les restriccions comporta un 40% més d’incidències en les quals s’ha requerit una presència activa dels agents locals

La Policia Local de Sueca porta observant un augment significatiu, de fins a un 40% més, en les actuacions que han requerit presència dels agents degut a la fi de les restriccions en les zones d’oci, tant del nucli urbà com de la zona marítima. “Hem observat que, després de mesos de confinament, toc de queda i restriccions, algunes persones han pretés recuperar ‘el temps perdut’ i estan demostrant un elevat grau de susceptibilitat que els fa, de vegades, mostrar més agressivitat de la reflectida abans de la pandèmia. Tot això s’està traduint en un augment de les actuacions policials a causa de molèsties per soroll, botellons, baralles, etc.”, explica el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez, qui assenyala també que esta situació es podia preveure per l’actitud desmesurada que estan demostrant algunes persones davant la reducció (o la fi en alguns casos) de les restriccions per la pandèmia. “Tot això ha provocat que, des de la Policia Local, s’haja realitzat una reestructuració dels mitjans personals amb què compta el cos per a afrontar el problema d’una manera més directa i contundent”, en paraules de Ramírez. 

Agents intervenint en les rodalies del pavelló de Les Oliveretes.

El resultat del passat cap de setmana va ser de: -prop de 30 intervencions policials per batusses, molèsties al veïnat o consum de substàncies tòxiques, entre altres causes; -quatre detencions de persones (amb una mitjana de 22 anys) davant la negativa de realitzar-se controls d’alcohol i altres substàncies, i mostrar agressivitat cap a la Policia, sent atesos diversos agents en el Centre de Salut per les lesions que els van produir a l’hora d’interactuar en matèria de seguretat i reduir a algun dels detinguts; i -la intervenció de diversos instruments perillosos i una arma en un dels escorcolls produïts. Les principals actuacions es van dur a terme en les zones d’oci i, més concretament, en l’avinguda Mestre Serrano i carrers adjacents.

“Aprofitar el temps”

Malgrat l’augment en les actuacions policials, des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana confien que la situació es vaja normalitzant en les pròximes setmanes. “La fi de les restriccions ha provocat en algunes persones la necessitat d’aprofitar el temps d’una manera descontrolada, però confiem que tot es vaja normalitzant. De totes maneres, des de la Policia mantindrem els operatius preventius per a contribuir al fet que la situació millore ostensiblement”, indica Carlos Ramírez.

spot_img
spot_img

Més llegits