Dissabte, 28 maig, 2022
IniciSUECALa subhasta de vedats recapta un total de 137.600 euros, 5.600 menys...

La subhasta de vedats recapta un total de 137.600 euros, 5.600 menys que en 2020

La falta d’un relleu generacional pot estar, segons José Luis Ribera, entre les causes de la baixada en la recaptació d’enguany

La tradicional subhasta dels vedats per a la caça d’aus aquàtiques d’enguany, celebrada el passat 12 d’octubre, va aconseguir recaptar la quantitat total de 137.600 euros, 5.600 menys que l’any passat, “encara que la xifra no deixa de ser positiva, ja que la temporada passada, a nivell cinegètic, no va ser tan bona com haguérem desitjat i, malgrat això, hem aconseguit mantindre la recaptació per a poder complir fins socials. Després de dos anys de pujada consecutiva, és normal que, si els resultats no són els esperats, es produïsca esta xicoteta abaixada”, va explicar el regidor d’Agricultura, en representació de la Junta de Tirades, José Luis Ribera, qui va assenyalar també que, una altra circumstància que s’havia detectat enguany és la falta d’un relleu generacional, la qual cosa va poder motivar també la baixada en la recaptació. José Luis Ribera va agrair també el comportament de tots els presents en la subhasta, respectant en tot moment les mesures sanitàries, així com de totes aquelles persones que l’han feta possible. “Esperem que la temporada siga bona i que l’any que ve els preus tornen a remuntar un poc més perquè ens permeta realitzar, a més de tot el que es preveu, inversions en alguna infraestructura més que el vedat necessita”, en paraules de José Luis Ribera. 

“Com a alcalde de Sueca, vull agrair l’assistència als presents en la subhasta i també als rematants que van aconseguir un puesto, perquè gran part de la seua aportació econòmica es podrà destinar a fins socials, una de les principals màximes de qualsevol gestor polític. També, el nostre agraïment al Club de Caçadors de Sueca, la Comunitat de Regants, els propietaris de la terra i el Consell Agrari. Gràcies al treball en equip estan contribuint al fet que el nostre vedat puga continuar en el temps i mantindre eixe prestigi que sempre ha tingut”, va indicar l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez. 

El nombre de replaces subhastades va ser de 58, de les quals 32 eren de lliure adjudicació i 28 per a caçadors locals. La més cara, la número 10, del Vedat Nou, en la Corretjola, va aconseguir la xifra de 9.100 euros. L’acte de la subhasta va recuperar enguany el seu emplaçament habitual, el Centre Municipal Bernat i Baldoví.

spot_img
spot_img

Més llegits