Dilluns, 27 juny, 2022
IniciFalles#SempreFalles

#SempreFalles

OPINIÓ · Bernardo Garrigós Carlos, President de la JLF de Sueca

I com diu el nostre hastag, no han pogut ser a març i seran a octubre. Aquest  2021 va arribar amb l’emoció continguda de tots els fallers i falleres, amb l’esperança de tornar a celebrar les nostres benvolgudes festes i esperar, si cal, a estar millor i posar en marxa l’engranatge de la festa. 

Així la Junta Local Fallera i les 16 falles que la composen  ens hem tingut que reinventar i acoblar la festa en la pandèmia. El nostre col·lectiu és així, amb l’enginy que caracteritza als valencians celebrarem un març molt virtual i poc presencial, però sempre positius, dinàmics, intentant mantindré la il·lusió i demostrant que  les falles estan més vives que mai.

En aquest moment excepcional que estem vivint, vull agrair a tots els membres de la Junta Local Fallera, l’esforç, compromís i el treball que estan realitzant en la programació dels actes, reprenent l’activitat fallera dins les possibilitats i les restriccions, però sense perdre l’esperança, la il·lusió i l’alegria. Gràcies companys!!

Voldria destacar el paper de les comissions falleres de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, perquè sou el motor de l’entramat econòmic de la festa, feu cohesió social  i formeu part d’un projecte comú, mantindre viva la tradició fallera llegat dels nostres avantpassats. En  aquest difícil any faller, vull felicitar a totes les comissions, planteu o no en aquest octubre. La decisió que heu assumit, sempre serà la més encertada per als vostres projectes fallers, i serà  respectada i recolzada per la JLF. Hem de mirar cap avant i esforçar-nos, sense perdre  les millors senyals d’identitat que caracteritzen a la nostra festa. 

Gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca, sempre vetllant per la continuïtat de les falles i recolzant-nos. Estem molt agraïts per  treballar colze a colze i  poder celebrar unes falles dignes i tan merescudes.

No puc acabar, sense nomenar a les nostres Falleres Majors, Helena i Alicia i a les seues corts d’honor, que un any més ens acompanyaran en aquestes tan anhelades falles  i els desitge un llarg “camí d’un somni”, 2021-2022. 

Deixeu que la festa fallera ens inunde a totes i a tots i que, els ninots, impacients després de tant llarga espera,  puguen  prendre els carrers de Sueca, El Perelló i El Mareny de Barraquetes,  omplint-los de color, sàtira i molta, molta alegria!!!

spot_img
spot_img

Més llegits