Dilluns, 27 juny, 2022
IniciFallesL’Estoreta Velleta es converteix en la primera falla plantada a Sueca des...

L’Estoreta Velleta es converteix en la primera falla plantada a Sueca des de la pandèmia

El monument faller elaborat per la Fundació Santos Andrés, Santiago y Miguel (SASM) es va convertir, el dijous 7 d’octubre, en la primera falla gran plantada a Sueca des que en març de 2020 es decretara l’estat d’alarma i l’inici de la pandèmia del coronavirus. Este simbòlic acte va servir per a donar per iniciades les Falles 2021, una celebració atípica pel seu calendari i perquè no es va aconseguir la unanimitat de les 16 comissions falleres que integren la Junta Local Fallera de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes.

No obstant això, este octubre de 2021 res impedirà que es duen endavant els diferents actes festius preparats en el programa d’actes oficial elaborat per la JLF. De fet, la plantada va precedir un dels primers esdeveniments -una festa infantil- dels sis dies consecutius contemplats en esta ocasió per a dur a terme la festa fallera. Les Falles 2021 s’allargaran fins a la nit del 12 d’octubre, moment en el qual es procedirà a la cremà dels monuments que es plantaran enguany, que són: Plaça de Cervantes, Avinguda d’Espanya, Mercat i Sucro, a Sueca; i Poble Vell i Tro i Flama al Perelló.

spot_img
spot_img

Més llegits