Divendres, 22 octubre, 2021
Inici Esports Sara Bonillo torna al fang

Sara Bonillo torna al fang

El Teika UCI Team inicia la temporada de ciclocrós a Galícia

La campiona d’Espanya sub23 de ciclocròs, la suecana Sara Bonillo, encapçalarà l’expedició de 14 ciclistes de l’equip Teika UCI Team este cap de setmana en la doble cita internacional que es disputa en terres gallegues.

La posada de llarg de la formació valenciana impulsada per l’empresa de vending Teika tindrà lloc el dissabte sobre el circuit d’A Illa das Esculturas, a Pontevedra, escenari que en 2019 i 2020 va acollir el Campionat d’Espanya i que esta vegada estrena categoria Internacional C1. La prova, a més, serà puntuable per a la Copa d’Espanya de ciclocròs, competició de la qual Bonillo va ser campiona sub23 en 2020.

L’endemà, a escassos 7 km de Pontevedra, en Marín, el Teika UCI Team disputarà la segona cita de la temporada, que també ostenta rang Internacional com C2.

Sara Bonillo, amb el maillot de campiona d’Espanya, i Sofía Rodríguez.

En esta campanya 2021-2022 el Teika UCI Team estarà liderat per dos de les millors especialistes del ciclocròs espanyol: les valencianes Sara Bonillo i Sofía Rodríguez. L’aposta per les dos millors corredores de la Comunitat Valenciana comporta la inclusió de l’equip de ciclocròs en la iniciativa ‘Juegan ellas, ganamos todos’, amb la qual Teika dona visibilitat a les dones en l’esport a través de desenes d’accions en les quals elles són les protagonistes.

Sofía Rodríguez retardarà unes setmanes la seua aparició sobre les campes després d’una exigent temporada de ruta. La ciclista d’Ontinyent, doble campiona d’Espanya de ciclocròs primer com a júnior i després com sub23, s’estrenarà esta campanya en la categoria elit.

La pedrera del Teika UCI Team estarà gairebé al complet en terres gallegues. De fet només faltarà Pau Martí, que ve de disputar l’Europeu i el Mundial de ruta amb la selecció espanyola júnior. Els qui sí que estaran a Pontevedra i Martín seran els cadets Leyre Merlet, Eric Igual, Asier Ortega i Adrián Valle; els júniors Pablo Calvo, Vania Rico, Alejandra Puente, Raúl Mira, David Ivars, Marc Mestre i Iván Gomar; i els sub23 Lidia Llácer i Joan Llácer.

“Afrontem amb moltíssima il·lusió una temporada molt especial en la qual Teika i tots els espònsors s’han bolcat per a continuar treballant per este esport en un projecte pensat a mitjà i llarg termini”, ha assenyalat Cabanes.

Més llegits