Divendres, 21 gener, 2022
IniciOpinióNova executiva local de Més Compromís Sueca

Nova executiva local de Més Compromís Sueca

OPINIÓ – Executiva de Més-Compromís Sueca

El passat divendres 24 de setembre tingué lloc a la Mancomunitat de la Ribera Baixa el Congrés Local de Més-Compromís, preceptiu després del Congrés Nacional que se celebrà en juny a la Fira de Mostres, i on el Bloc Nacionalista Valencià canvià el seu nom a Més-Compromís.

En primer lloc va intervindré l’anterior secretari local, Carlos Gisbert, qui va fer un resum del seu pas pel càrrec i mostra el seu agraïment a tota la gent que ha participat en la vida interna del partit i que va treballar en les moltes eleccions que se celebraren des de 2016. Després s’aprovà l’informe econòmic. I a continuació es passà la votació de la nova executiva, a la que es presentava una única llista. La militància suecana aprovà per unanimitat esta nova executiva, formada per les següents persones: Secretari Local, Julio Serra Casanova; Secretari d’Organització i Finances, Josep Cortell Moya; Secretari d’Estratègia i Comunicació, David Sanz Escrivà; Secretària d’Acció Política i Institucional, Raquel Tamarit Iranzo; Secretari de Política Municipal, Salvador Giménez Rodríguez. I tres vocalies, Emi Giménez Pérez, Teresa Verdeguer Miquel i Vicent Mompó Tormos. També s’integra en l’òrgan Roser Viñoles Tarín en representació de Joves-Pv Sueca i queda pendent la incorporació d’una dona en representació d’Espai Feminista.

El nou secretari local, Julio Serra, prengué la paraula per a agrair la confiança rebuda i afirmar que l’objectiu de Compromís és recuperar el govern local, per a dur a terme un projecte de ciutat que il·lusione. “Cal repensar i transformar Sueca, amb el millor govern possible”, afirmà Serra.

Finalment es realitzaren diverses intervencions en el punt de precs i preguntes.

L’acte acabà amb una foto de la nova executiva.

Executiva de Més-Compromís Sueca

spot_img

Més llegits