Divendres, 22 octubre, 2021
Inici Esports El CB Sueca-Fustes Bonet debuta en EBA

El CB Sueca-Fustes Bonet debuta en EBA

CB Sueca-Fustes Bonet 62 – Nou Bàsquet Paterna 75

El Pavelló de les Oliveretes va viure diumenge passat el debut del CB Sueca-Fustes Bonet en la lliga EBA. Davant un públic nombrós, tot respectant les normes sobre aforament i mesures anticovid, l’equip suecà disputa un encontre molt apassionant davant un gran equip, com és Nou Bàsquet Paterna.

Els primers minuts de l’equip entrenat per Raül Matoses foren espectaculars, amb un increïble encert en els llançaments triples de Fèlix, i una bona defensa, que deixava un clar 10-0, amb el lògic entusiasme de l’afició sueca. L’equip visitant reaccionà després d’un temps mort, ajustà la defensa i millorà els percentatges d’encert en els seus llançaments.

En el segon quart es notà la major experiència del Paterna, amb superioritat sota els taulers, tot aprofitant les errades i precipitacions en atac dels suecans, que tenien dificultat per anotar. Amb un parcial de 9 – 23 s’arribà al descans, 30-37.

Al tercer quart es mantenia el domini visitant, que a poc a poc anava augmentant la diferència al marcador, amb un parcial de 12-20: 42-57.

En l’últim quart l’equip suecà, amb un joc més equilibrat en defensa i en atac, intentà retallar les diferències al marcador, amb l’encert de Jose, màxim anotador de l’encontre, amb 18 punts, però xicotets detalls, rebots perduts i pèrdues de balons feren que els de Paterna sentenciaren el partit amb l’avantatge final de 13 punts.

Jugaren: Mariano, Jose (18), Fèlix (15), Mihai (6), Vicent (4), Hassan (6), Joan (10), Guille (3), Gus, Josep, Miquel I Guillem.

Més llegits