Dilluns, 27 juny, 2022
IniciSUECALa 13a edició de Tasta la Plaça se celebra per fi i...

La 13a edició de Tasta la Plaça se celebra per fi i ofereix una àmplia varietat de productes als seus visitants

L’edició número tretze de Tasta la Plaça per fi va poder celebrar-se després de la cancel·lació l’any passat per la pandèmia. Els i les visitants van gaudir d’una gran varietat de tapes, embotits, arrossos i dolços, la majoria elaborats amb productes que es poden trobar en el mercat central de Sueca, més conegut com a ‘la Plaça’. En esta edició, van participar els següents negocis: Carnisseria Fina, Salasons & Xarcu, Forn del Cristo, Bar la Plaça, Bar Bigot, La Barra de Borja, Sequial 20, Bar Fernandet, Carpe Diem i El Xocolatero.

“Malgrat la situació de pandèmia i les condicions especials per a la celebració d’este tipus d’esdeveniments, hem aconseguit, una edició més, poder celebrar el nostre Tasta la Plaça, una iniciativa que es va crear amb la finalitat d’afavorir que, tant la ciutadania com els visitants, coneguen els productes de qualitat que pot trobar en el nostre mercat i en els nostres negocis d’hostaleria”, va assenyalar la regidora de Comerç, Manoli Egea, qui va tindre paraules d’agraïment per a tota la ciutadania pel seu comportament exemplar complint totes les normes de seguretat, així com per als negocis participants per la seua implicació. Junt a ella, van assistir els regidors Joan Carles Vázquez i Carmen Pérez. 

spot_img
spot_img

Més llegits