Dilluns, 8 agost, 2022
IniciSUECALa Policia Local deté als autors dels robatoris de tapes del clavegueram

La Policia Local deté als autors dels robatoris de tapes del clavegueram

Fa uns dies, l’Ajuntament i la Policia Local, sol·licitaven la col·laboració ciutadana per a identificar als autors de l’onada de robatoris de tapes de clavegueram que estava patint la ciutat. Finalment, el dijous passat, gràcies a la telefonada d’un veí a la Central després d’observar a dues persones intentant sostraure una de les tapes del carrer les Palmeres i posteriorment fugir corrent del lloc, i gràcies també al seguiment i dispositiu muntat a este efecte per la Policia Local des de fa setmanes, els agents van poder detindre als autors al carrer Carrasquer. 


En el moment de la detenció, la Policia Local els va interceptar embornals de diferent mesures, bolardos i eines per a la seua sostracció. Els autors d’esta onada de robatoris, veïns de Sueca, que actuaven a peu, han sigut sotmesos hui mateix a un judici ràpid i condemnats a la pena corresponent per un delicte de furt continuat. “Des que es van iniciar estos robatoris, la Policia Local ha treballat de manera coordinada amb la Guàrdia Civil en un dispositiu per a poder detindre els autors. Gràcies també a la col·laboració ciutadana, finalment ha sigut possible i els responsables han sigut penalment sancionats ja. De nou, la nostra Policia Local demostra el seu compromís total amb el benestar de la ciutadania”, ha explicat Carlos Ramírez, regidor de Seguretat Ciutadana.

Més llegits