Divendres, 17 setembre, 2021
Inici El Perelló Pròrroga de toc de queda fins al 6 de setembre

Pròrroga de toc de queda fins al 6 de setembre

Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes podrien continuar fins al 6 de setembre amb el toc de queda després que el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) autoritzara la limitació a un màxim de 10 persones de les reunions socials i familiars i la restricció de la mobilitat nocturna entre la 1 i les 6 hores en 68 localitats de més de 5.000 habitants que presenten un major risc epidemiològic per Covid-19, entre les quals la Conselleria va incloure a Sueca. La Sala considera que l’adopció de les mesures sol·licitades suposa el manteniment d’un control “encara necessari” en funció del criteri de proporcionalitat i afegeix que “no existeix una mesura més moderada que amb la mateixa eficàcia aconsegueixi el propòsit de limitar els denominats ‘botellots’ i aglomeracions de persones”. El mateix entén el Tribunal respecte de la limitació del nombre de persones en reunions familiars o socials, que impliquen “els majors brots epidèmics, que afecten no sols persones joves sinó a tots els membres del grup”. 

El municipi ha anat rebaixant els contagis durant les últimes setmanes fins situar-los a hores d’ara en 51 casos, 22 menys que les xifres indicades el passat dimarts 10 d’agost. La incidència per cent mil habitats en els darrers 14 dies passa de 264,82 a 185,01 situació estadística de ‘Risc extrem’, que es rebaixa a ‘Risc alt’. A la comarca també disminueixen els contagis, passant de 946 a 764 totals, i la incidència del divendres es redueix de 365,13 a 294,88 .

La corba de contagis a la ciutat suecana en esta quinta onada va marcar el seu pic el passat 27 de juliol quan va aplegar als 110 casos, moment en el qual van començar a baixar.

Més llegits