Divendres, 17 setembre, 2021
Inici Esports El pàdel estiuenc ja té guanyadors

El pàdel estiuenc ja té guanyadors

El consistori atorga trofeus a les tres primeres parelles classificades en les categories mixta, masculina, femenina i júnior

La platja de Motilla va acollir, el passat diumenge 8 d’agost, els campionats de semifinals i finals de Pàdel platja 2021, organitzat per la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sueca. Els guanyadors d’este certamen esportiu estiuenc van ser, en categoria Mixta, Sara Celma i Richard Bourhis; en categoria Femenina, Sara Celma i Laura Ortega; en categoria Masculina, Borja Navas i Richard Bourhis; i en categoria Junior, Leo Benedito Carpio i Mario Cortés Pascual. En categoria Mixta van ser segons i tercers respectivament, Matteo Bortesi i Marta, i  Laura Ortega i Javier Llopis. En categoria Femenina, Maga Acosta i Gabriela Andrade van ser segones i Nuria Albert i Rosa Ferrando, terceres. En categoria Masculina, Àngel Ribera i Teto Meseguer foren segons i Jorge Solaz i Guillermo de la Fuente, tercers. Finalment, en categoria Junior Álvaro Remacha i Marcos Remacha foren segons i Pau Mozas i Marcos Mingo, tercers.

En finalitzar el campionat, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i la regidora de turisme, Manoli Egea, junt a les regidores Carmen Pérez i Gema Navarro, van procedir al lliurament de premis per categories. La regidora de turisme va donar l’enhorabona als campions i campiones i a totes i tots els participants. A més, va agrair a totes les persones que van fer possible este esdeveniment, els treballadors de la Tourist info, i en especial, “a la tècnica de Turisme i a Fernando Carpio per totes les hores dedicades i el bon resultat de la feina”.

Més llegits