Dimarts, 7 desembre, 2021
IniciSUECASueca continua en ‘Risc extrem’ i la incidència puja 87 punts fins...

Sueca continua en ‘Risc extrem’ i la incidència puja 87 punts fins aplegar als 355

Sueca continua en situació de ‘Risc extrem’ després d’una setmana on els contagis han continuat augmentant fins aplegar als 98 casos reportats per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública este mateix dimarts 20 de juliol. Després d’aplegar als 97 casos 4 dies abans, la incidència continua pujant al municipi suecà i cada vegada són més els casos que van coneixent-se en els que famílies senceres es veuen obligades a permanéixer tancats a casa per tal de fer els 10 dies de quarantena que marca en estos casos el protocol. Segons ha pogut constatar Suheca.com, una bona part dels casos positius que s’estan donant a Sueca provenen d’infeccions en menors de 30 anys, seguint així la línia del que està ocorrent a tota Espanya, on el mapa europeu de la Covid està pintat pràcticament en la seua totalitat en color roig.  L’última actualització efectuada per Conselleria ha apuntat una incidència acumulada de 355 casos, 87 punts més que fa 10 dies.  

La Comunitat Valenciana va tornar a registrar un rècord de contagis per coronavirus en sumar 2.534 casos nous este passat dijous 15 de juliol. Ara, la xifra total de valencians que s’han contagiat des de l’inici de la pandèmia se situa en 426.077 persones. A més, en l’àmbit autonòmic es van registrar dos defuncions en els últims set dies, per la qual cosa el total de decessos des de l’inici de la pandèmia ascendeix a 7.470. A Sueca es continuen comptabilitzant 39 morts per esta causa.

Covid a l’Asil d’Ancians

La prevenció va obligar esta setmana a restringir l’accés de les visites a l’Asil d’Ancians de Sueca després de confirmar-se el primer cas positiu en mesos. De moment, i després d’efectuar les pertinents proves d’antígens i PCR en este espai on resideixen sobretot persones majors, es va descartar donar la veu d’alarma per un brot. Cal recordar que l’Asil d’Ancians de Sueca va ser dels primers llocs on es van vacunar als seus residents.

spot_img
spot_img
spot_img

Més llegits