Dijous, 5 agost, 2021
Inici SUECA Igualtat i Participació Ciutadana ofereixen un curs sobre responsabilitat social al funcionariat

Igualtat i Participació Ciutadana ofereixen un curs sobre responsabilitat social al funcionariat

Les regidories de Polítiques d’Igualtat i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Sueca van oferir un curs en línia de ‘Sensibilització i Formació de la Responsabilitat Social’, destinat al personal funcionari del consistori i a les persones amb responsabilitats polítiques, amb l’objectiu d’incrementar la seua contribució voluntària a fi d’aconseguir una societat més justa i igualitària. “Es tracta d’un tema molt nou, inclòs en els objectius de desenvolupament sostenible que contempla l’Agenda 2030. Vam veure la necessitat de fomentar la formació en estes qüestions tan importants per a la societat en el present, i en el futur; i, per això, a més del curs en línia per a funcionaris i polítics, s’oferirà també per a la ciutadania en general, de manera presencial, el mes de setembre, per a tota aquella persona que vulga participar amb l’objectiu d’aconseguir, com més prompte millor, una societat més justa, igualitària i sostenible”, va explicar la regidora de Polítiques d’Igualtat i Participació Ciutadana, Gema Navarro.

Este novedós curs en línia contemplava també una jornada de tutoria en la qual els i les assistents van poder realitzar una sèrie de dinàmiques de grup per a treballar molts dels conceptes que contenia el propi curs.

Més llegits