Dijous, 5 agost, 2021
Inici SUECA El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca obri el període d’inscripcions

El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca obri el període d’inscripcions

La Comissió Organitzadora del Concuurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca ha obert el termini de preinscripció per a poder seleccionar als convidats que participaran en el concurs de la 60+1 edició, un tràmit que s’ha de complir obligatòriament. “La preinscripció no significa que ja sigues triat per a concursar, però si és necessari per a poder participar”, indicaren des de la Comissió Organitzadora que seleccionarà entre tots a 10 estrangers, 13 nacionals, 14 Comunitat Valenciana i 3 locals. Els seleccionats seran convidats per l’Ajuntament de Sueca, avisats telefònicament i mitjançant el mail de contacte facilitat, perquè lliuren la documentació necessària per a convertir la preinscripció en inscripció oficial.

El període de preinscripció permaneixerà obert fins al pròxim 8 d’agost a les dos del migdia. Del 9 al 13 d’agost s’informarà els qui seran els convidats a participar.

Més llegits